לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4486844,868 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'משתף מתכון מנצח של פיתות'
משתף מתכון מנצח של פיתות
12/05/2020 | 09:11
40
657
הערה: המתכון מנוסח לתרמומיקס אך בהחלט ניתן להכין את הבצק גם בכל מעבד מזון.
מתכונים >>
לצפיה ב-'בסה"כ פיתות. מעדיפה לקנות מאשר להתעסק עם זה שלוש שעות. '
בסה"כ פיתות. מעדיפה לקנות מאשר להתעסק עם זה שלוש שעות.
12/05/2020 | 11:03
32
53
כשחייתי בחו"ל זה היה חסר עד כדי שאשקול להכין בעצמי. אבל בארץ יש שפע של פיתות מכל הסוגים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'העיסוק בהכנת הפיתות אינו עורך 3 שעות אלא הרבה פחות'
העיסוק בהכנת הפיתות אינו עורך 3 שעות אלא הרבה פחות
12/05/2020 | 11:52
53
והעיקר האיכות והעניין שאת הכנת שווה זאת!
מתכונים >>
לצפיה ב-''
12/05/2020 | 15:18
30
43
יש יופי של פיתות בסופר. שקית של 10 יח' ב-10 ש"ח. זה שקל לפיתה.
כשאני קונה אותן, הן עדין חמות.
שם בפריזר.
מפשיר במיקרו: דקה או עד שמתנפח.
מוציא, שם במגבת ומגלגל לכמה דקות. יוצא כמו חדש.
בד"כ אני אוכל לבד פיתה, ועבור פיתה אחת עדיף לי מהמיקרו מאשר להתחיל להכין.
לגבי הזמן, אם תחבר לבד את הזמנים שבמתכון שלך, תראה שזה כ-3 שעות התעסקות. זמני תפיחה, ערבול, תנור, ניקיון אחרי וכו'. 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'עשיתי חשבון זה לא 3 שעות, יותר זול'
עשיתי חשבון זה לא 3 שעות, יותר זול
13/05/2020 | 17:17
13
43
והעיקר, אף זר לא נגע בהן, מתנצל שניסיתי למכור סחורה פגומה
מתכונים >>
לצפיה ב-'בוא נעשה חשבון ביחד'
בוא נעשה חשבון ביחד
13/05/2020 | 18:10
12
105
1. ערבוב - 5 דקות
2. תפיחה של שעה (60 דקות)
3. לישה - 5 דקות
4. תפיחה שניה 30 דקות
9. לייצר 15 כדורים - 15 דקות (דקה לכדור)
10 תפיחה - 15 דקות
11. לשטח את כל הכדורים - 15 דקות (דקה לכדור)
13. אפיה של 3 דקות (הכנסה, מוצאה, נייר אפיה: עוד דקה = 4 דקות
חוזרים על הפעולה 4 פעמים (המנה זה 15 פיתות) סה"כ 16 דקות
לנקות את הכל - 10 דקות.
חיבור: 170 דקות.
3 שעות = 180 דקות.
 
אז על 10 דקות נלך לרבי?
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'גם אני למדתי חשבון אז בוא נראה!'
גם אני למדתי חשבון אז בוא נראה!
13/05/2020 | 20:05
1
47
1. עירבוב 5 דק', המכשיר מערבב ואשתי בינתיים מכינה משהו אחר.
2. תפיחה של שעה, אישתי יושת במרפסת ושותה קפה עם חברה, משוחחת בטלפון
    עם הבן!
3. לישה 5 דק', עבודה קשה הרבה זמן, נתחיל במניין, זכור 5 דק' למניין!!
4. תפיחה שניה 30 דקות, אישתי מכינה סלט ועוד! לא נכנס למניין הזמן!
5. ליצר את כל הכדורים 15 דק' זכור 15 דק' למניין!
6. תפיחה 15 דק' אישתי מסתרקת ומתיפה לארוחה, לא נכנס למניין הזמן.
7. לשטח את כל הכדורים - 15 דקות (דקה לכדור), זכור 15 דק'!
8. זמן כל האפייה וההתעסקות, זכור 16 דק' למניין!
9. נקיון 10 דק'
חיבור:  5+15+15+16+10=61 דק'
קצת פחות מ 3 שעות אם איני טועה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'לא התבלבלת?'
לא התבלבלת?
13/05/2020 | 20:48
35
1. מסכימים:   V                                              רק לא מבין למה זה לא במניין? 
2. תפיחה של שעה: רק שכחתה להכיס לשורת החיבור! אז הרווחת שעה במרמה 
3. מסכימים:   V 
4. רגע, אני מבין שאשתך שבשה לך את המניין (של הדקות. אז אבהיר, שאם מדובר בעבודה של 2 אנשים, זה כפול!
אז כמו במניין המכות של ליל הסדר, זה לא 170 דקות אלה 340 דקות...
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'גם הליכה לשרותים בזמן הכנת הפיתות עורכת 15 דק''
גם הליכה לשרותים בזמן הכנת הפיתות עורכת 15 דק'
14/05/2020 | 10:04
8
27
סיכום הזמן של תפיחה ראשונה 60  דק' ושניה 30 דק' + תפיחה נוספת של 15 דק' היות וזמן התפיחה הוא עבודה מאוד קשה, חובה בחישוב הזמן להכפיל את הזמן פי ארבע כך שבמקום  שעה וארבעים וחמש דק' יש לחשב 7 1/2 ש', אם טעיתי בחישוב זה מפני שאני חלש בתרגילי חישוב (דביליים) ילדותיים!
מתכונים >>
לצפיה ב-'אולי בגילך המופלג, הגיע הזמן להחליף סוללה במחשבון?'
אולי בגילך המופלג, הגיע הזמן להחליף סוללה במחשבון?
14/05/2020 | 12:31
7
21
כל הזמנים מהמתכון שלך. זמני תפיחה, זמני הכנה וכו'.
יש תהליכים שלא פורט זמן לגביהם. אז חישבתי מנסיוני. הם לוקחים גם זמן.
התפתלות וליהטוט עם זמני פעילות של רעיתך, זמני הפסקות וכו', הם בבל"ת.
170 דקות.
זה שלוש שעות פחות 10 דקות ועוד קיבלת דקה לטובתך.
זה בסדר,
לעשות 15 פיתות ב-3 שעות זה בסדר.
 
לפני הקורונה, נהגתי לטייל בעכו העתיקה. ברחבת החניה לפני הכניסה לשוק יש מוסד של אבו סואהילה של חומוס. לידם, מאפיית פיתות. הפיתות יוצאות חמות והם אורזים. המחיר: גרושים. לדעתי אילו הפיתות של סואהילה. נפלא...
לעומתה, יש בכפר ראמה חומוס ראמה, אחלה חומוס, רק הפיתות קרות ויבשות. הוא לא לוקח מהמאפיה המקומית כל שעתיים ארגז של פיתות חמות. ולכן החוויה שם לא טובה. אם תזדמן, עדיף שתביא פיתות משלך, כדי להנות מהחומוס...
לשלם עליהם 15 ש"ח ולא לעבוד עליהם בכלל זה גם בסדר.
הדבר היחיד שאני לא מתווכך זה שהן מאוד טעימות וטריות. 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'אולי בגילך ה"צעיר", זאטוט בן 62, כדאי להכריז על הדגם שלך '
אולי בגילך ה"צעיר", זאטוט בן 62, כדאי להכריז על הדגם שלך
14/05/2020 | 12:44
6
27
 !Total Lose מה דעתך? תוצר כמו שלך זורקים לים!!!
אווו ................ שכחתי שזה פורום מתכוני מריבות!!!!!!!!!!!
התפתלויות המטופשות שלך מתאימות מקסימום לגנון.
בזמן התפיחות של הבצק האופה אינה מתעסקת בתהליך האפיה.
ברור שהסבר כה מסובך מדי להבנתך  
מתכונים >>
לצפיה ב-'שטויות'
שטויות
14/05/2020 | 18:11
5
24
זמן: מרגע תחילת פעילות ועד לסיום: מוצר מוכן לאכילה.
מה זה משנה כיצד אתה בוחר להעביר את זמנך ב-60 דקות של תפיחה?
עדין לא תעבור לשלב הבא, לפני סיום 60 הדקות.
ועדיין תחכה בין התחלה לסיום 170 דקות.
אתה מוזר מאוד בחוסר יכולתך לקבל את העובדה שזה לוקח כ-3 שעות.
אתה מדחיק או משהו, ואני לא פסיכולוג. מצדי לך לעשות פיתות.
אני אקנה ש-10 ש"ח.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'אתה סופר מוזר בהבנתך הלוקה בחוסר!!!'
אתה סופר מוזר בהבנתך הלוקה בחוסר!!!
14/05/2020 | 19:10
4
25
בזמן שהפיתות תופחות לא מתעסקים בפועל איתם, לכן אדם עם אינטליגנציה מינימלית לא יחשיב את זמן התפיחה כחלק מזמן העבודה.
הדבר דומה שאם תיתן לנגר לבצע עבודה מסוימת, לדוגמה, שבה יש צורך להדביק חלקים מסויימים אשר חייבים להמתין 24 ש' לייבוש האם תסכים שהנגר יכניס את הזמן הזה שהחלקים מונחים ללא צורך להתעסק איתם בחשבון
מצידי סע לעכו פעמיים בשבוע לקנות פיתות זולות, בינתיים מה שראיתי פה הוא שיש יותר שמעדיפים תוצרת בית.
גם חומוס, גם טחינה גולמית, גם לחם אני מכין בבית, ונהנה מכל רגע, גם מהעשייה וגם מהידע שאף אחד לא נגע במה שאני מכניס לפה.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'צר לי על הדימנסיה'
צר לי על הדימנסיה
14/05/2020 | 20:30
3
23
הדוגמה שלך לא טובה.
אתה מזמין מנגר כסא. הנגר מספק את הכסא, כעבור שבועיים. כמה זמן לקח?
לקבל את הכסא שבועיים.
לעשות את הכסא? למי אכפת. דבק התיבש, המכונה הושבתה ותוקנה וכו'...אמר שבועיים. וסופק אחר שבועיים. לך תמשיך לעבוד על כסא, לפני שהדבק יתיבש. הוא יתפרק ותאלץ להתחיל מחדש. כנ"ל בתפיחה. 
שורה תחתונה:
אתה לא יכול לשבת על הכסא לפני חלוף השבועיים, 
ואתה לא יכול לאכול מהפיתה שלך לפני שחלפו להם 171 דקות. הדרך שלך להתחכם מיותרת. אולי מראה משהו עליך...
 
לגבי האף אחד לא נגע, במה שאתה מכניס לפה:
גם החומוס והפיתות בעכו, נעשו ללא מגע יד אדם 
 
והטעמים של הפלאפל והשווארמה עכשיו שונות משהיו לפני הקורונה. בעלי הדוכנים מסבירים זאת, שהם החלו למלא אחר הוראות משרד הבריאות לשטוף ידיים!
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'עקשן, אני אכן לא יכול לאכול את הפיתה קודם אז תוסיף גם '
עקשן, אני אכן לא יכול לאכול את הפיתה קודם אז תוסיף גם
15/05/2020 | 07:59
2
16
את הצינון שעורך כחצי שעה.
מדובר כמה זמן אני עובד על מנת להכין את הפיתה.
כאשר הבצק תופח איני עסוק בזה ואיני עובד.
מה כל כך קשה להבין??
אההההה ...... הבנתי שאתה סובל מדימנציה, לא דימנסיה, מצער שבגיל כה צעיר אתה סובל מזה!
לכן אוותר לך, חמוד, ולא אמשיך לנסות להסביר!!!
רק בריאות!!
מתכונים >>
לצפיה ב-'בו נלך על הקיצון: עבודה נטו - 10 דקות ויש לך פיתות'
בו נלך על הקיצון: עבודה נטו - 10 דקות ויש לך פיתות
15/05/2020 | 10:26
1
22
רק שלא אמרת נטו.
וכמו שניסו להסביר לך, זה כ-3 שעות ברוטו.
לא יודע כמה זה גרוטו?
מתכונים >>
לצפיה ב-'עבודה נטו זה הרבה פחות, אך אולי כמו שכתבת גרוטו זה יותר!'
עבודה נטו זה הרבה פחות, אך אולי כמו שכתבת גרוטו זה יותר!
18/05/2020 | 09:02
9
חיפשתי בכל המילונים הקיימים ולא מצאתי את המילה גרוטו, עושה רושם שיש שריטה עמוקה אצלך בדיסק הקשיח.
!TOTAL LOSE כבר אמרתי!
מתכונים >>
לצפיה ב-'יש לי במיוחד בשבילך מתכון ללחם'
יש לי במיוחד בשבילך מתכון ללחם
18/05/2020 | 09:10
14
בזמן התפיחה של חלק אחד חלק אחר נמצא בתנור.
אם החלפת את הדיסק הקשיח הסרוט בינתיים עזור לי בבקשה לחשב את זמן ההכנה.
האם עליי לחשב בנפרד את זמן התפיחה של סבב שני שהוא מקביל לזמן האפיה של סבב ראשון.
או לסכם את שניהם.
ד.א. לחם זול ניתן למצוא בכל סופר
מתכונים >>
לצפיה ב-'בנושא הזה אני לא מסכימה איתך...'
בנושא הזה אני לא מסכימה איתך...
13/05/2020 | 20:47
15
85
הכנתי לא מזמן פיתות מאוד טעימות.
נהניתי מכל רגע של עשייה.
לא הפריע לי להקדיש (לא זוכרת כמה זמן) עבור ההכנה הזו.
מבחן התוצאה הראה שהיה שווה וכדאי.
פיתות - בשוק, בן זוגי מביא לפעמים, זה לא אותו הדבר.
רעיה
(התמונה לא משקפת את המציאות במלואה)
מתכונים >>
לצפיה ב-'צודקת בהחלט! '
צודקת בהחלט!
14/05/2020 | 08:44
14
100
אין כמו תוצרת בית.
מתכונים >>
לצפיה ב-'צודק בהחלט '
צודק בהחלט
14/05/2020 | 12:25
122
לצפיה ב-'איך שכחתי את פיתות "גבינות" '
איך שכחתי את פיתות "גבינות"
14/05/2020 | 13:06
12
108
מעל השולחן.
לא אופים אלא "מטגנים" במחבת ללא שמן.
הבצק מכיל בין השאר גם גבינות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'ומה עם מתכון, רעיה! !Please'
ומה עם מתכון, רעיה! !Please
14/05/2020 | 13:56
11
21
לצפיה ב-'בבקשה... לחם גבינות שטוח, ממש לא לחם'
בבקשה... לחם גבינות שטוח, ממש לא לחם
14/05/2020 | 20:08
10
102
הקרדיט ל"על השולחן" - המיילים שאני מקבלת מהם.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה רעיה, אך אין סיכוי שאכין זאת עם כל כך הרבה סוכר.'
תודה רבה רעיה, אך אין סיכוי שאכין זאת עם כל כך הרבה סוכר.
15/05/2020 | 07:48
9
16
לצפיה ב-'כפית סוכר זה כ"כ הרבה? אין בעיה...'
כפית סוכר זה כ"כ הרבה? אין בעיה...
15/05/2020 | 08:20
8
45
מכיוון שזה לצורך הטעם בעיקר אתה יכול להחליף בכפית 
תחליף סוכר או לא להוסיף כלל.
השמרים יתססו מצוין גם ללא הסוכר הנוסף, יש להם תזונה
מספקת מהקמח.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'וווואו, תודה רבה על ההא(ע)רה, טעיתי ונדמה היה לי שזו כף סוכר'
וווואו, תודה רבה על ההא(ע)רה, טעיתי ונדמה היה לי שזו כף סוכר
15/05/2020 | 10:25
2
22
מאוד התפלאתי שכף סוכר לכזו כמות של קמח!
מתכונים >>
לצפיה ב-'וכף סוכר על 420 גרם קמח - זה הרבה?'
וכף סוכר על 420 גרם קמח - זה הרבה?
15/05/2020 | 16:40
1
26
הגזמת.....
שבת שלום!
מתכונים >>
לצפיה ב-'צודקת, מאז שהפכתי להיות מעט סוכרתי אני אכן מגזים,'
צודקת, מאז שהפכתי להיות מעט סוכרתי אני אכן מגזים,
15/05/2020 | 16:51
21
אך מעדיף כך.
שבת שלום גם לך!
מתכונים >>
לצפיה ב-'מנצל"ש, היות ושמתי לב שאתה מקצוען, אנצל את ההזדמנות'
מנצל"ש, היות ושמתי לב שאתה מקצוען, אנצל את ההזדמנות
15/05/2020 | 11:37
4
22
לשאול האם הסוכר מגביר את תסיסת השמרים?
מתכונים >>
לצפיה ב-'מעודד את התסיסה וההתרבות של השמרים....'
מעודד את התסיסה וההתרבות של השמרים....
15/05/2020 | 12:31
3
89
הכל במידה כמובן ויש גם הסתייגות - כמות גדולה של סוכר
במגע ישיר "חונק" את השמרים בדיוק כמו מלח, לכן רצוי
שלבצק אפילו מתוק יש לשים כמות מינימלית ולהמתיק את
המאפה במלית מתוקה או זיגוג מתוק.
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוד שאלה ברשותך, האם עדיך להוסיף את הסוכר כמו גם את המלח '
עוד שאלה ברשותך, האם עדיך להוסיף את הסוכר כמו גם את המלח
15/05/2020 | 13:38
2
22
רק לאחר לישה קצרה של הקמח השמרים והמים?
מתכונים >>
לצפיה ב-'לא בדיוק, אפשר....'
לא בדיוק, אפשר....
15/05/2020 | 14:33
1
37
להמיס עם השמרים והמים, לערבב ולהוסיף לקמח. זאת הדרך
הנכונה והטובה ביותר.
אפשר גם להוסיף ולערבב עם הקמח. 
כל זאת במידה וכמות הסוכר נורמלית הווה אומר כ-1%-2% בערך
ממשקל הקמח.
אם במתכון מופיעה כמות גדולה של סוכר בד"כ בעוגות יש להמיס
מעט סוכר עם המים והשמרים כמזון לשמרים ואת השאר לערבב
עם הקמח לפני או בתהליך הערבוב/לישה של הבצק.
מלח רצוי להוסיף לאחר ערבוב ראשוני למרות שיש כאלו שמערבבים
מתי שמתחשק להם כולל ישירות עם השמרים והמים  בתחילת התהליך,
אני לא ולא ממליץ.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה עבור ההסבר!'
תודה רבה עבור ההסבר!
15/05/2020 | 16:46
10
לצפיה ב-'לכל המקטרים על בזבוז הזמן שבאפיית פיתות'
לכל המקטרים על בזבוז הזמן שבאפיית פיתות
14/05/2020 | 21:56
6
89
בואו, אף אחד לא כופף את ידיכם שתאפו עכשיו ומייד פיתות.
אתם גולשים בפורום מתכונים, אנשים פה אוהבים לבשל ולאפות דברים "מאפס" בעצמם (מוזר, הא?) ולשתף במתכונים שהם ממליצים עליהם. 
לא טוב לכם? תתעלמו. כולם מספיק אינטליגנטים כדי לדעת שיש גם פיתות בסופר, ועושים את הבחירה שלהם אם לקנות או לאפות בעצמם.
לכתוב לבנאדם ששיתף בהמלצה שלו ובמתכון שלו שזה בזבוז זמן זה גועלי למדיי מצדכם.
 
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'יפה כתבת!! אך היה רצוי להפנות זאת ל"מיכאל לנג"!'
יפה כתבת!! אך היה רצוי להפנות זאת ל"מיכאל לנג"!
15/05/2020 | 08:03
4
16
לצפיה ב-'הוא לא היחיד שכתב את זה'
הוא לא היחיד שכתב את זה
15/05/2020 | 08:30
3
44
ואני לא בקטע של מלחמות. פשוט הפריע לי שבפורום מתכונים כותבים תגובות כאלה על מתכון.
מתכונים >>
לצפיה ב-'את בהחלט צודקת אבל כל העמודים האחרונים מלאי מלל מיותר...'
את בהחלט צודקת אבל כל העמודים האחרונים מלאי מלל מיותר...
15/05/2020 | 08:56
1
53
זה לא רק בעיה של תגובה לא נאותה למתכון, יש כאן
פוסטים על פוסטים  שאין להם כל קשר למתכונים או
לפורום כלל. אבל כנראה מישהו מעונין להראות פעילות
במקום איכות, חבל אבל זה מה שיש כנראה במערכת
פורומים גוססת.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'השם אינו במערכת גוססת, בפורום הזה כבר שנים שיש את '
השם אינו במערכת גוססת, בפורום הזה כבר שנים שיש את
<< ההודעה הנוכחית
15/05/2020 | 10:30
39
התגובות מהסוג הזה, לכן אני די ממעט להכנס ורק אתמול קיבלתי מסר מחברה פה שנמאס לה מהתגובות האלה.
מקווה ברצינות שתגובות מסוג זה ייפסקו!!
שבת שלום
מתכונים >>
לצפיה ב-'אין ספק, אתה צודק!!!'
אין ספק, אתה צודק!!!
15/05/2020 | 11:40
28
הוא עדיין ממשיך, לא אענה לו יותר!!
מתכונים >>
לצפיה ב-''
15/05/2020 | 16:46
86

הודעות אחרונות

18:39 | 26.05.20 רקאני7
16:32 | 26.05.20 ליאור בראל
08:30 | 26.05.20 מיכאל לנג
14:01 | 23.05.20 אבי בן 1231
11:48 | 22.05.20 מיכאל לנג
20:18 | 20.05.20 ארתור דנט24
19:10 | 20.05.20 מיכאל לנג
09:18 | 18.05.20 אבי בן 1231
11:45 | 13.05.20 מיכאל לנג
11:29 | 13.05.20 מיכאל לנג
09:11 | 12.05.20 אבי בן 1231

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ