לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4486844,868 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'למיכאל לנג, שיתוף בעניין ריבת דובדבנים קנויה.'
למיכאל לנג, שיתוף בעניין ריבת דובדבנים קנויה.
06/05/2020 | 14:44
14
76
 
לפני כשבוע וחצי, שאלתי כאן בעניין ריבה שהתגבשה, אם אוכל להחזיר אותה למירקם הנכון, במידה שאכניס את הצנצנת לתוך מים חמים:
 
הצעת לי לנסות, כי מה יש לי להפסיד, והסכמתי איתך.
אז אתמול ניסיתי, ואכן, זה עבד, ותוך דקות מעטות הריבה נהייתה חלקה וטובה!
 
תהיתי רק אם זה ישאר כך, או יתגבש שוב בקירור...
ולאכזבתי, אחרי קירור במשך זמן קצר בטמפ' החדר, אפילו לפני שהכנסתי למקרר, הריבה התגבשה בחזרה, אולי אפילו יותר מאשר קודם.
לא נורא, אין בעיה לחמם אותה שוב, מה גם שזאת לא כמות גדולה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'את לא צורכת ממנה?'
את לא צורכת ממנה?
06/05/2020 | 20:02
8
44
הרי סופה להסתיים...ולקנות חדשה.
שמח שעבד לך 
מתכונים >>
לצפיה ב-'רק מעט ורק מדי פעם. תודה. כשיגמרו הריבות, לא נראה לי שאקנה '
רק מעט ורק מדי פעם. תודה. כשיגמרו הריבות, לא נראה לי שאקנה
07/05/2020 | 01:02
7
43
 
שוב. מעדיפה להכין בעצמי. (:
מתכונים >>
לצפיה ב-'אין ספק שעדיף להכין ריבות בבית!'
אין ספק שעדיף להכין ריבות בבית!
10/05/2020 | 12:46
6
18
מכל פרי ניתן להכין ריבה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'כן. בעבר הייתי מכינה הרבה ריבות, או אולי נכון יותר לקרוא להן'
כן. בעבר הייתי מכינה הרבה ריבות, או אולי נכון יותר לקרוא להן
10/05/2020 | 13:15
5
19
 
קונפיטורות, כי כולן הכילו פירות חתוכים לחצאים, רבעים או פלחים.
בישלתי מפירות כמו: שזיפים, תפוחי עץ, חבושים, תותים וכיו"ב.
אבל הקונפיטורות שהכי אהבתי, גם מבחינת ההכנה הקלה במיוחד שלהן וגם מבחינת הטעם, היו משזיפי שגיב וממשמשים. והייתי מחלקת בכיף צנצנות כאלה למשפחה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'כאשר גרתי בספרד הכנתי עשרות קונפיטורות '
כאשר גרתי בספרד הכנתי עשרות קונפיטורות
10/05/2020 | 14:08
4
22
מכל מיני פירות ועל הצנצנות כתבתי את תאריך הייצור.
קרה לי פעם שאיתרתי צנצנת עם קונפיטורה מתאריך שהיה 3 שנים אחורה,פתחתי והשתמשתי בכייף!
בספרד גם הכנתי עשרות צנצנות עם רסק עגבניות כאשר העגבניות היו מאוד זולות בשוק.
מתכונים >>
לצפיה ב-'כן, הקונפיטורות שמכינים בבית, יכולות להישמר תקופות ארוכות. '
כן, הקונפיטורות שמכינים בבית, יכולות להישמר תקופות ארוכות.
<< ההודעה הנוכחית
10/05/2020 | 18:35
3
24
 
הבעיה שכיוון שהן טעימות, הן לא מחזיקות מעמד כל כך הרבה זמן (במשפחתנו), כי הן פשוט נגמרות תוך זמן לא רב.
 
רסק עגבניות לא הכנתי עדיין, וזה נשמע לי מעניין לנסות. יש לי איפשהו איזה ספר ישן, ששם אוכל למצוא בטח מתכון להכנת רסק עגבניות. רעיון טוב. (:
 
אגב, כשאין לי רסק עגבניות בבית, כי לא כל כך אוהבת את הרסקים האלה בשנים האחרונות, אני משתמשת בעגבניות טריות קצוצות, ולפעמים גם מוסיפה להן מיץ עגבניות "עשוי מרכז, בתוספת מלח, ללא חומרים משמרים", שאותו אני קונה בקרטונים של ליטר. גם לשתייה. 
לא כותבת את שם החברה, כדי שלא "אחטא" בפרסומת בפורום. (:
מתכונים >>
לצפיה ב-'בספרד הייתי קונה כ 10 ק"ג עגבניות '
בספרד הייתי קונה כ 10 ק"ג עגבניות
12/05/2020 | 17:52
2
12
ומכין בזה אחר זה רסק עגבניות, זאת לאחר שהייתי אוגר כמות גדולה של צנצנות זכוכית.
גם קונפיטורות הייתי מכין הרבה אחד אחרי השני.
כיום קשה להשיג צנצנות זכוכית היות ורוב השימורים בארץ באים בקופסאות מתכת וריבות חרדל וכו' בצנצנות פלסטיק.
מתכונים >>
לצפיה ב-'כיום קל מאד להשיג צנצנות זכוכית'
כיום קל מאד להשיג צנצנות זכוכית
12/05/2020 | 23:45
1
59
 
יש בכל המקס סטורים למיניהם בגדלים שונים ובמחיר מצחיק.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'ברור שקל להשיג בקניה, אך בישראל רוב האריזות הן קופסאות'
ברור שקל להשיג בקניה, אך בישראל רוב האריזות הן קופסאות
13/05/2020 | 08:57
10
מתכת או פלסטיק.
לדוגמא בספרד גרעיני חומוס יש בצנצנת של 400 גר' משקל נטו של הגרעינים, בישראל בקופסאת מתכת בנפח דומה מכילה המון מים ורק 290 גר' גרעיני חומוס.
מתכונים >>
לצפיה ב-'טעות לא שמתי לב שמדובר בריבה קנויה, סליחה'
טעות לא שמתי לב שמדובר בריבה קנויה, סליחה
10/05/2020 | 12:42
4
11
לצפיה ב-'כן, השאלה היתה לגבי ריבה קנויה. באלה שמכינים לבד,'
כן, השאלה היתה לגבי ריבה קנויה. באלה שמכינים לבד,
10/05/2020 | 13:18
3
18
 
זה לא קורה. לי, בכל אופן, לא קרה שבקונפיטורה שהכנתי בעצמי, נקרש הסוכר. 
מתכונים >>
לצפיה ב-'את צודקת, אך לי קרה פעם שהכנתי קונפיטורה'
את צודקת, אך לי קרה פעם שהכנתי קונפיטורה
10/05/2020 | 14:04
2
22
קצת יותר מידי זמן ואז הקונפיטורה יצאה קשה מדי, הוספתי מעט מים הבאתי לרתיחה, איחסנתי בצנצנות והצלתי אותה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'אז כנראה היה לך מזל, שתפסת אותה שנייה לפני הדקה התשעים. '
אז כנראה היה לך מזל, שתפסת אותה שנייה לפני הדקה התשעים.
10/05/2020 | 18:41
1
17
לצפיה ב-' אכן כך!'
אכן כך!
12/05/2020 | 17:53
4

הודעות אחרונות

18:39 | 26.05.20 רקאני7
16:32 | 26.05.20 ליאור בראל
08:30 | 26.05.20 מיכאל לנג
14:01 | 23.05.20 אבי בן 1231
11:48 | 22.05.20 מיכאל לנג
20:18 | 20.05.20 ארתור דנט24
19:10 | 20.05.20 מיכאל לנג
09:18 | 18.05.20 אבי בן 1231
11:45 | 13.05.20 מיכאל לנג
11:29 | 13.05.20 מיכאל לנג
09:11 | 12.05.20 אבי בן 1231

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ