לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4486644,866 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'שלום. איך להכין קישקע קפוא לחוד בלי חמין'
שלום. איך להכין קישקע קפוא לחוד בלי חמין
<< ההודעה הנוכחית
09/04/2020 | 15:06
11
53
קניתי קישקע קפוא. הפשרתי אותו. בישלתי אותו כרבע שעה ושמתי במקרר. איך ממשיכים מפה. מעדיפה לטגן אותו (בלי חמין) טיגנתי עם בצל ושום אבל חסר משהו
 
אשמח לרעיונות. לא מצאתי בכל הרשת. יש רק מתכונים עם חמין
 
תודה רבה
מתכונים >>
לצפיה ב-'האם קנית קישקע אמיתי כלומר עשוי ממעי אמיתי של בע"ח כלשהו ?'
האם קנית קישקע אמיתי כלומר עשוי ממעי אמיתי של בע"ח כלשהו ?
09/04/2020 | 20:36
4
57
 
רוב ה"קישע ממולא" שזמין כיום במרכולים עשוי ממעי סינטטי (אכיל במקרה הטוב) שממולא בתערובת של קמח ושומן.
 
אם קנית "קישקע" מהסוג הזה אז הדבר היחידי שחסר לו זה חמין.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'אכן "אכיל במקרה הטוב" '
אכן "אכיל במקרה הטוב"
09/04/2020 | 21:08
1
55
אבל עדיין ניתן לבשל אותו ללא חמין.
כשיש מספר סועדים גדול אני מכין את הקישקע או הקיגל בסיר נפרד
מהחמין, זה אמנם בשום פנים לא מעי סינטטי אבל אפשר גם את זה
להכין.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה לך'
תודה לך
13/04/2020 | 12:05
5
לצפיה ב-'כן. חסר חמין. חח אהבתי'
כן. חסר חמין. חח אהבתי
13/04/2020 | 12:04
1
10
לצפיה ב-'התגובה לסולימאן'
התגובה לסולימאן
13/04/2020 | 12:05
6
לצפיה ב-'אני מבשלת עם צימעס (תבשיל גזר מתקתק).'
אני מבשלת עם צימעס (תבשיל גזר מתקתק).
10/04/2020 | 10:52
41
תבשיל משפחתי.
מכינה קרמל מסוכר , כשמתחיל להשחים מורידה מהאש, מוסיפה שמן, בסביבות קילו גזר מנוקה ופרוס (עובי 4 מ"מ פחות או יותר, לא מדוייק), מציפה במים + עוד קצת, פלפל שחור (מוסיפה הרבה...) קמצוץ מלח, כף דבש, מערבבת, מניחה את הקישקע מרתיחה ומבשלת על אש קטנה שעה וחצי.
את הקישקע אני לא קונה, מטעמי צמחונות. מכינה מהמתכון של תום פרנץ, מתוך המתכון שלו לחמין צימחוני.
מתכונים >>
לצפיה ב-'את יכולה להכניס את הקישקע לצלי בשר '
את יכולה להכניס את הקישקע לצלי בשר
11/04/2020 | 11:45
4
41
או לטגן בצל להוסיף פפריקה אדומה מלח קצת  אבקת מרק, להכניס את הקישקע ולבשל עד רתיחה לאחר כך להנמיך את האש ולבשל כשעה.
 
את יכולה גם להכין הוף בתנור ולשים את הקישקע ביחד עם תפוחי האדמה ויוצא לך דליקטס.
 
בהצלחה וחג שמח.
מתכונים >>
לצפיה ב-'לא חסר נוזל?'
לא חסר נוזל?
11/04/2020 | 12:09
13
לצפיה ב-' בדיוק'
בדיוק
11/04/2020 | 14:15
16
לצפיה ב-'תודה לכולכם '
תודה לכולכם
13/04/2020 | 12:07
1
6
לצפיה ב-'כנראה שאכין חמין. אין ברירה (:'
כנראה שאכין חמין. אין ברירה (:
13/04/2020 | 12:08
9

הודעות אחרונות

18:39 | 26.05.20 רקאני7
16:32 | 26.05.20 ליאור בראל
08:30 | 26.05.20 מיכאל לנג
14:01 | 23.05.20 אבי בן 1231
11:48 | 22.05.20 מיכאל לנג
20:18 | 20.05.20 ארתור דנט24
19:10 | 20.05.20 מיכאל לנג
09:18 | 18.05.20 אבי בן 1231
11:45 | 13.05.20 מיכאל לנג
11:29 | 13.05.20 מיכאל לנג
09:11 | 12.05.20 אבי בן 1231

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ