הוספת סירופ/ליקר לפלעצל גבינה מתוק עם צימוקים??

תָּמִיר

New member
הוספת סירופ/ליקר לפלעצל גבינה מתוק עם צימוקים??

מצאתי מתכון קל לפלעצל גבינה וצימוקים.
הכנתי ויצא סביר פלוס. אבל הוא "פשוט מדי"


אז חשבתי אולי להוסיף לו סירופ או ליקר "סטייל סברינה".

אשמח אם מישהו יוכל לומר לי, על פי המתכון ששבקישור אם זה יתאים?
ואם כן, מה הכמויות והצורה שבה צריך להוסיף את הנוזל.

אשמח לעצות,

תָּמִיר
 

ornme1

New member
לדעתי, מקריאת המתכון, סירופ מייפל טוב יתאים.

כמובן עדיף מקורי ולא החיקויים "בטעם מייפל".
 
למעלה