איך מכונים חלבה מוצקה בבית?
ממרח חלבה זה קל ממש. כולו טיחנה גולמית+סירופ סוכר.
אבל אני רוצה לעשות חלבה מוצקה של ממש כמו שיש בחנות (מוצקה, קצת פריכה ושבירה). האם זה אפשרי בתנאי מטבח רגיל או שצריך לחץ כבד שהופך את זה למוצק?
ראיתי מתכון ביו-טיוב (מיכל לוין), אבל שם נראה לי זה מתמצק בזכות קיפאון וברגע שזה מפשיר זה יחזור להיות נוזל סמיך בטח.
אז יש לכם הצעות? יש לי טיחנה, יש שומשום ויכול להשיג עוד רכיבים במידת הצורך.
ממרח חלבה זה קל ממש. כולו טיחנה גולמית+סירופ סוכר.
אבל אני רוצה לעשות חלבה מוצקה של ממש כמו שיש בחנות (מוצקה, קצת פריכה ושבירה). האם זה אפשרי בתנאי מטבח רגיל או שצריך לחץ כבד שהופך את זה למוצק?
ראיתי מתכון ביו-טיוב (מיכל לוין), אבל שם נראה לי זה מתמצק בזכות קיפאון וברגע שזה מפשיר זה יחזור להיות נוזל סמיך בטח.
אז יש לכם הצעות? יש לי טיחנה, יש שומשום ויכול להשיג עוד רכיבים במידת הצורך.