מרק מינסטרונה, ותיקון בעיה

מרק מינסטרונה, ותיקון בעיה

הכנתי ביום חמישי מרק מיניסטרונה:
חומרי גלם:
בצל קצוץ דק
3 גזרים חתוכים למשולשים דקים
פלפל ירוק חתוך לריבועים קטנים
1 כרישה חתוף לחצאי טבעות דקים
2 קישועים חתוכים לקוביות קטנות
1/2 שקית שעועית אדומה (סנפרוסט)
1/2 שקית שעועית ירוקה (סנפרוסט)
1/2 שקית אפונה (סנפרוסט)
3 תפ"א חתוכים לקוביות קטנות
1/2 חבילת ספגטי (500 גרם), שבור לקטעים של 5 ס"מ
1 ליטר ציר ירקות
1/2 שפופרת רכז עגבניות (MUTTI)
1/2 בקבוק פאסטה (MUTTI)
צרור שמיר
צרור פטרוזיליה
מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה
אופן הכנה
<font>טיגון של הבצל והגזר בשמן קנולה</font>
<font>הוספת הפלפל הירוק והכרישה</font>
<font>הוספת הרכז והפסטה, וציר הירקות</font>
<font>להביא לרתיחה, להוסיף את הקפואים: שועית אדומה, ירוקה ואפונה</font>
<font>להביא לרתיחה, להוסיף את תפ"א, את השמיר והפטרוזליה</font>
<font>לבשל כחצי שעה, עד שהתפ"א מתרכך</font>
<font>להוסיף את הקישואים ואת הפסטה</font>
<font>לבשל 10 דקות ולכבות את האש.</font>

<font>הבעיה:</font>
<font>הפסטה שתתה את רוב הנוזל ונהיה תבשיל ולא מרק.</font>
<font>פתרון</font>
<font>אחרי שהמפלס ירד מעט, הוספתי מים רתוחים, הבאתי לרתיחה, ערבבתי היטב, בישלתי תוך כדי רתיחה כ-15 דקות.</font>

<font>יצא מעולה. לא איבד טעמים ונהיה למרק כולל נוזל
</font>
 
למעלה