לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4478644,786 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'חמין - עצמות מח - מה קניתי בדיוק'
חמין - עצמות מח - מה קניתי בדיוק
<< ההודעה הנוכחית
01/01/2020 | 17:51
4
152
שלום
 
קניתי בשוק עצמות מח, לאחר שקניתי במקום אחד מספר עצמות ראיתי במקום אחר
קצת יותר נקי ומסודר עצם מח+בשר מסביב והמוכר הסביר שלא מורידים את הבשר,
כך משתמשים בזה.
 
מצורפת תמונה.
 
שאלות:
 
1) צרפתי תמונה של מה שקניתי, נראה לי שהשורה העליונה היא של עצמות מח
ומה שמתחתיה הוא משהו שונה, האם אכן כך ?
 
2) האם כדאי להשתמש בעצם עם הבשר כדי לעשות ציר בקר שאותו אוסיף לחמין
במקום המיים או שאולי עדיף להשתמש בעצמות ללא הבשר להכנת ציר הבקר ?
 
3) האם לאחר הכנת ציר הבקר אני יכול/צריך להכניס את העצם לסיר החמין ?
 
4) עבור הפעם הבאה :
א) האם כדאי להעדיף עצם עם בשר כמו בצד שמאל בתמונה עבור החמין ?
ב) האם כדאי להעדיף עצם עם בשר כמו בצד שמאל בתמונה עבור הציר הבקר ?
 
5) הצבע הצהוב שנמצא בתמונה של העצם הימנית מעיד על בעיה ?
 
6) קניתי קצת שומן כדי להוסיף לחמין, האם רצוי להמיס אותו לפני ההוספה או
להוסיף אותו בצורת חתיכות לסיר החמין ולקוות שימס במהלך 12 השעות שהסיר
בתנור ?
 
חשבתי שלפרה יש רגליים עבות יותר.
 
תודה
מיכאל
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'הסבר....'
הסבר....
01/01/2020 | 19:29
2
114
בשורה העליונה אלו עצמות מח, בשורה התחתונה אלו עצמות
שנקראות "עצמות סוכר" שאין בהן מח אבל טובות לכל תבשיל,
כמובן שעצמות המח עדיפות.
הבשר על העצמות - בד"כ מנקים את העצמות לחלוטין מהבשר,
אם יש בשר זה יוסיף מעט טעם.
אין צורך להכין ציר לחמין ואין צורך להשתמש בציר, מיותר לחלוטין, זה
תבשיל פשוט שכל מרכיביו  בבישול איטי וארוך יוצרים את המרקם
והטעם המיוחד. תוסיף מעט מחית ציר בקר מוכן של קנור וזהו.
הצבע הצהוב זה צבע השומן של פרה מבוגרת, אצל פרה/עגל צעיר
הוא לבן. תקין לחלוטין.
אין צורך להוסיף שומן לתבשיל שגם כך "כבד" מאד אלא אם כן אתה
חסיד סתימת עורקים, השומן שבבשר מספיק בהחלט.
את הנתחי הבשר טגן בתחילת הבישול לקרמול, זה מה שנותן את הטעם.
 
בהצלחה
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה.'
תודה רבה.
01/01/2020 | 22:00
21
לצפיה ב-'צורת הגשה'
צורת הגשה
04/01/2020 | 11:26
81
בגולה הדוויה נהוג יותר ויותר להגיש כך.
יש לבקש מהקצב לנסר לרוחב ו..לגריל
אוכלים עם כפית בנוכחות הקרדיולוג. מעדן!
מתכונים >>
לצפיה ב-'מח עצם (Bone marrow)'
מח עצם (Bone marrow)
03/01/2020 | 12:41
72
מעבר לחלקו בבישול, ומתן טעמים (במקרה זה של חמין, אבל לא רק), המח עצמו טעים מאוד. אפשר להוציא מהעצם (חייב להיות חם) עם כפית, למרוח על פרוסת לחם, צעט מלח ו...מעדן!
יש שמשתמשים בו כתוספת לסטייק פילה: 
וגם חמאה (אם תמצא בסופר!) 
 
מתכונים >>

הודעות אחרונות

09:44 | 27.01.20 מיכאל לנג
21:05 | 24.01.20 nibar11
08:53 | 12.01.20 מיכאל לנג
12:10 | 07.01.20 מיכאל384
11:31 | 05.01.20 מיכאל לנג
08:27 | 05.01.20 Pixxie Dust
09:43 | 03.01.20 מיכאל לנג
16:51 | 01.01.20 מיכאל384
10:27 | 01.01.20 מיכאל לנג

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ