שאלה לגבי הכרובית בתנור של אייל שני

תומאס

New member
תודה על שתי ההבהרות ! אם כי עדיין, לא הצלחתי להבין

מה באמת היה החידוש פה במתכון או במנה.
אני מניח שמגזין אוכל לא יפרסם סתם מתכון שאין בו שום חידוש.
גם אם זה פרסום בעמוד ובמיקום אחוריים ושוליים במגזין.
 
אכלת פעם במסעדה של אייל שני?

אם היית אוכל, אולי היית מבין. הבן אדם פשוט גאון קולינרי. לא פלא שהוא כל הזמן אומר שירה, עכשיו כשניסיתי לתאר את האוכל שהוא מכין כמעט גם אני תיארתי אותו בפיוטיות. לא טעמתי את הכרובית שלו, אבל כן טעמתי את הבטטה שלו (לפני שנים). כן, בטטה. מדהים! הטיפול שלו בירקות מוציא מהם משהו מיוחד. אין מה לעשות.
 
למעלה