לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4476344,763 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'למה יש מתכונים שצריכים לכסות בנייר כסף בתנור?'
למה יש מתכונים שצריכים לכסות בנייר כסף בתנור?
17/12/2019 | 18:46
9
78
מה זה נותן איך זה משפיע על התוצאה? אפשר לוותר על זה?
מתכונים >>
לצפיה ב-'למיטב הבנתי'
למיטב הבנתי
17/12/2019 | 22:09
89
לפעמים המטרה היא שהמאפה\צלי שבתבנית לא יישרף מבחוץ. אם לא תכסה יש מצב שבחוץ כבר יהיה מאוד שרוף ואילו בפנים לא מספיק מוכן. במתכונים שונים מסירים את הכיסוי בשלב כלשהו כדי לתת קצת צבע ומרקם לקראת הסוף.
 
אולי גם יש אפקט של אגירת חום \ אדים \ נוזלים שמכסים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'שומר על הנוזלים ומונע חריכה לחלק העליון'
שומר על הנוזלים ומונע חריכה לחלק העליון
18/12/2019 | 07:52
4
26
לצפיה ב-'אוקיי לשניכם. האם במתכון לעוף/אטיפסטי/פרגיות בתנור צריך '
אוקיי לשניכם. האם במתכון לעוף/אטיפסטי/פרגיות בתנור צריך
18/12/2019 | 08:15
3
60
לכסות או שאין צורך? אמרו לי היום שזה משפיע על עסיסיות העוף שלא יתייבש
מתכונים >>
לצפיה ב-'ירקות אפויים אני לא מכסה'
ירקות אפויים אני לא מכסה
19/12/2019 | 23:57
51
מעונינת באפקת צליה ולא בישול באדים.
לגבי עוף/פרגיות תלוי מה במרינדה, אם יש צ'ילי מתוק/דבש/סילאן - מתוקים הם נוטים להשרף עוד לפני שהבשר מוכן, לכן אני מכסה בהתחלהולקראת סיום האפיה מסירה את הכיסוי כדי שהעוף יקבל צבע
מתכונים >>
לצפיה ב-'הבנת הנקרא: פירוש רש"י'
הבנת הנקרא: פירוש רש"י
25/12/2019 | 12:04
1
23
כתבתי לך: "שומר על הנוזלים" = משפיע על עסיסיות העוף שלא יתייבש...
שומר על נוזלים = 1, "שלא יתייבש" בדיוק אותו 1.
אז מה כן?
כסה ברדיד אלומיניום ותכניס לנור שחומם מראש לשעה (זה מספיק בד"כ לעוף),
אח"כ הסר את הרדיד, ותן לעוף ולירקות השחמה.
זה יבטיח שהעוף יהיה מבושל (חייב בעוף!)
זה יבטיח שישאר עם הנוזלים (עסיסי)
וגם לבסוף, השחמה יפה וטעם נוסף.
בא לציון גואל, וגואל רצון מחכה לביבי...
מתכונים >>
לצפיה ב-'סבבה אנסה בפעם הבא שאכין '
סבבה אנסה בפעם הבא שאכין
27/12/2019 | 22:10
3
לצפיה ב-'בדרך כלל במתכונים בתנור זה הולך ככה ...'
בדרך כלל במתכונים בתנור זה הולך ככה ...
<< ההודעה הנוכחית
22/12/2019 | 15:08
2
58
1. השחמת מחבת ( טיגון של חלק מהמרכיבים או כולם על מנת לייצר "טעמים"
    באמצעות ריאקציית מייארד.)
2. אפייה מכוסה שבה התבשיל סופג את הטעמים מ-1 בלי להתייבש.
3. אפייה גלוייה שבה:
 - הרוטב הנוזל שיש בתבנית מצטמם ונהיה טעים יותר
- השחמת התבשיל עושה אותו אסתטי יותר
- ההשחמה יוצרת המשך של קירמול הרכיבים שבתבנית ומוסיפה טעם.
 
רצוי גם לשקול הפיכה ותכנון הפיכה תוך כדי 
מה הכוונה ( לא להפיל את נתניהו ..)
 
למשל עוף 
אנחנו מתחילים כשהחלק העליון של הירך עם העור כלפי מטה ואופים מכוסה 
ובהשחמה אנחנו הופכים כך שהחלק עליון עם העור מקבל את ההשחמה .
וכמובן לפעמים גם מוסיים את שלב 1 שלעיל שבו העליון והתחתון מקבלים
גם השחמת מחבת ראשונה לתוספת טעם.
מתכונים >>
לצפיה ב-' אני עצלן: קונה מהקצביה, מרתיח שכל הג'יפה תצא, מכניס לתנור'
אני עצלן: קונה מהקצביה, מרתיח שכל הג'יפה תצא, מכניס לתנור
22/12/2019 | 15:39
1
53
ביחד עם ירקות. (אפילו אין זמן להשריה במרינדה אז אני מטפטף מעט שמן מוסיף פלפל שחור ומערבב הכל בקערה גדולה).
מאוד שונא שיש נוזלים כי זה בד"כ שמן וזה לא מה שאני רוצה, או לפחות למזער למינימום.
מכניס ל45 דקות בתנור וזהו זה. חלקי העוף ברוב המקרים פרגיות/חזה עוף חתוכות או שיפודים.
 
איך אני???
מתכונים >>
לצפיה ב-'זה בסדר, גם אני לפעמים מקצר כמוך '
זה בסדר, גם אני לפעמים מקצר כמוך
22/12/2019 | 17:06
33
לא תמיד יש סבלנות ...
אבל לפעמים כיף לייצר אומנות .
 
מה גם 
אם מבשלים לפי שיטה ויודעים מה צריך לעשות ולהוציא בכל שלב 
אז אפשר אפילו לבשל תוך כדי פעולות אחרות 
ואז זה פחות מכביד.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

08:53 | 12.01.20 מיכאל לנג
12:10 | 07.01.20 מיכאל384
11:31 | 05.01.20 מיכאל לנג
08:27 | 05.01.20 Pixxie Dust
09:43 | 03.01.20 מיכאל לנג
16:51 | 01.01.20 מיכאל384
10:27 | 01.01.20 מיכאל לנג
13:01 | 29.12.19 פוקסי99
12:25 | 28.12.19 sitvaniyot
00:08 | 26.12.19 מיכי 10

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ