TCHM
יש לך אולי רעיון לרוטב

חנהפ

Active member
TCHM
יש לך אולי רעיון לרוטב

לגלילות חזה עוף ממולאות? לא בא לי פתאום לטגן אותן שניצל, אולי לאפות או לבשל ברוטב טעים שהוא לא צ'ילי מתוק ושות'
 

Maldini Girl

New member
לאנשים אחרים מותר להציע גם?

אני חושבת שיש פה חשיבות למה סוג המילוי.
רוטב על בסיס שמנת, יין אדום, יין לבן, או שמן זית ועשבי תיבול, רוטב של דבש ותפוזים... תלוי במילוי.
 

TCHM

New member
ככה....

את הרטבים לבישול הגלילות מכינים מרוטב בסיסי מדולל מעט,
או אופים את הגלילות ומגישים עם רוטב. רטבים לדוגמה:
רוטב קרם פטריות
רוטב ארבייטה
רוטב אמטריציאנה
רוטב עגבניות
רוטב דלעת אלפרדו
רוטב כרובית/ברוקולי אלפרדו
רוטב קרם דלעת
רוטב סויה דבש
רוטב חמאת בוטנים
רוטב פטריות במרסלה
רוטב פסטו עגבניות מיובשות
רוטב פסטו ברוקולי אגוזי מלך
רוטב פלפלים קלויים בקרם
רוטב אגוזי מלך ועגבניות קלויות

כתחליף לשמנת מתוקה יש להשתמש בשמנת צמחית או
להחליף בקרם קוקוס/שקדים.
אפשר ליצור בשמל על בסיס שמן ומים/שמנת צמחית/קרם קוקוס
ולהוסיך כל תוספת לפי הטעם.



לא נמצא ליד המחשב לכן אין לי אפשרות לצרף מתכונים לדוגמה.
 

חנהפ

Active member
בסוף

הכנתי מרינדה מדבש,סויה ומיץ תפוזים
יצקתי על הגלילות וגם הרטבתי בזמן האפיה, היה בסדר, אבל רציתי רוטב שיתפס על העוף ולא יזלוג ממנו, כנראה שבפעם הבאה אצמצם קודם

 
למעלה