לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4476444,764 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'שאלה לגבי כבישת זיתים. האם מקולקלים? '
שאלה לגבי כבישת זיתים. האם מקולקלים?
<< ההודעה הנוכחית
04/12/2019 | 21:13
1
74
קטפתי זיתים כהים.
חרצתי בסכין ושמתי במים למשך שבוע עם החלפה מדי יום.
 
צינצנתי בתמיסת מלח עם פרוסות לימון ננסי, שיני שום ופלפל חריף, עם שכבת שמן זית למעלה, למשך 4 שבועות.
 
כשפתחתי, הכל נראה טוב ויפה, בלי סימנים "חשודים" כלשהם.
העניין הוא שמחלק מהזיתים מרגישים מן "תסיסה"/גזים על הלשון. במיוחד כשמצמידים בכוונה את הזית ללשון.
 
האם זה סימן לקילקול? האם זה בגלל השום? משהו אחר?
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'ככל הידוע לי , את הזיתים שנשארו על העץ והשחירו'
ככל הידוע לי , את הזיתים שנשארו על העץ והשחירו
05/12/2019 | 21:09
59
לא נוהגים לכבוש כמו הזיתים הירוקים.
שמים מלח בישול גס ושומרים כזיתים שחורים כבושים.
יתכן שבגלל שחרצת אותם , אתה מרגיש ב"תסיסה".
רעיה
מתכונים >>

הודעות אחרונות

08:53 | 12.01.20 מיכאל לנג
12:10 | 07.01.20 מיכאל384
11:31 | 05.01.20 מיכאל לנג
08:27 | 05.01.20 Pixxie Dust
09:43 | 03.01.20 מיכאל לנג
16:51 | 01.01.20 מיכאל384
10:27 | 01.01.20 מיכאל לנג
13:01 | 29.12.19 פוקסי99
12:25 | 28.12.19 sitvaniyot
00:08 | 26.12.19 מיכי 10

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ