לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4472544,725 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'פונדו'
פונדו
24/11/2019 | 21:30
6
53
היי יש לי סיר פונדו שמגיע עם המבער התחתון הזה. השאלה שלי איך מדליקים את המבער הזה של הפונדו? זה כוהל מפוגל או ספירט ואיפה קונים את זה?
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'קונים...'
קונים...
25/11/2019 | 09:48
5
65
ספירט מפוגל בבית מרקחת או בחנויות צבעים וחומרי בנין.
יוצקים ומדליקים, יש לוודא שיש מכסה לכיבוי הלהבה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'קניתי אבל'
קניתי אבל
<< ההודעה הנוכחית
30/11/2019 | 15:48
4
22
קניתי אלכוהול מפוגל (סגול) יצקנו על אותו ברנר שמגיע עם הפונדו הדלקנו אבל הלהבה הייתה גבוהה מידי. ניסינו גם לשחק עם המכסה שבו אפשר לסגור את העיגולים או לפתוח אותן ובשני התרחישים הלהבה פשוט הייתה גבוהה. כתוצאה מכך בחלק התחתון של סיר הפונדו הגבינה פשוט נדבקה ורק לאחר השרייה הצלחתי לגרד את כל הגבינה שנתקעה שם בתחתית. מה עשיתי לא נכון או יותר נכון האם יש דרך להבא לקבל להבה נמוכה יותר? האם מעין פחית עם חימומית ג'ל כזו שקונים בחנויות למטייל/ריקושט ושמחזיקה שעתיים שלוש תעזור? תודה
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'כפי שכתבת המכסה ניתן לכיוון....'
כפי שכתבת המכסה ניתן לכיוון....
30/11/2019 | 16:10
3
26
אם לא ניתן לשלוט בלהבה באמצעותו הוא לא תקין 
ואפילו מסוכן.
גם החימומיות טובות לצורך הענין אבל שוב, יש צורך
שתהיה אפשרות שליטה על הלהבה מה שלא קיים
לרוב בחימומיות.
קח בחשבון שבפונדו גבינה יש צורך לערבב מדי פעם
למניעת שקיעת הגבינות בתחתית.
נסה גם להרחיק את הסיר ממקור החום או להניח מפזר
חום לכיריים גז שזאת דיסקית שמניחים על הלהבה.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
30/11/2019 | 17:07
2
17
 אולי בגלל ששמנו יותר מידי אלכוהול מפוגל בתוך אותו ברנר ממולא במעין כמו בד מסויים שסופג את האלכוהול? אבל לא נראה לי שזו הסיבה שכן בפעם השנייה זה אפילו הפסיק לעבוד ושמתי שוב אלכוהול מפוגל בפנים ושוב הדלקנו. הלהבה לא השתנתה בין שסגרנו את החורים ובין אם לא וזה תקין לחלוטין. פעם ראשונה שאני משתמש בזה, או לפחות נראה כתקין. בעבר השתמשתי בחימומית בסיר פונדו אחר ומעולם לא נשרף לי הגבינות בתחתית הפונדו. וגם אם נשרף זה ממש בקטנה והיה ניתן לקילוף בקלות (וזה גם הכי טעים אגב) אבל במקרה הזה בגלל שהלהבה הייתה חזקה זה ממש שרף חלק מהגבינות בתחתית ורק לאחר שהשרתי את זה כל הלילה במים חמים הצלחתי לקלף את זה ולהוציא. וזה לא שלא עירבבנו נהפוך הוא ערבבנו כל הזמן ואכלנו. האם לבדוק עם ברנר אחר כזה של פונדו? יש לי פה עוד אחד
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'תבדוק עם אחר, חייב להיות ויסות להבה עם המכסה...'
תבדוק עם אחר, חייב להיות ויסות להבה עם המכסה...
30/11/2019 | 17:23
1
26
אם זה לא מגיב כנראה יש כניסת אויר ממקום אחר,
גובה הלהבה הוא פונקציה של כמות החמצן שנכנס
לתערובת וגם גודל החורים לעובי הלהבה.
נסה להשתמש בנרות הקטנים שנמכרים בזול, יש
מתקני חימום אוכל שעובדים גם איתם כמו בתמונה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'עכשיו ניסיתי עם ברנר נוסף של פונדו'
עכשיו ניסיתי עם ברנר נוסף של פונדו
30/11/2019 | 19:54
18
מילאתי הדלקתי וזה מוזר. פעם כשהחורים פתוחים הלהבה הייתה גבוהה, אחר כך שסגרתי את החורים באמצעות הוויסות הלהבה קטנה אבל לא הייתה סדירה משום מה. האם צריך אולי ממש להציף היטב את המיכל ואז להדליק? בנוסף גם פה כשפתחתי את החורים נראה שאין הבדל בכמות הלהבה שיוצאת.
 
מתכונים >>

הודעות אחרונות

06:59 | 09.12.19 גולי233
07:34 | 07.12.19 אלי גדעון
09:57 | 06.12.19 מיכאל לנג
14:45 | 29.11.19 אלי מנדל
10:52 | 25.11.19 חנהפ
20:30 | 24.11.19 NEHAMA81
16:13 | 24.11.19 גולי233
17:37 | 23.11.19 שאלות1
17:59 | 15.11.19 מיכאל384
16:15 | 14.11.19 מיכאל לנג

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ