האם כדאי לשמור תפוחי אדמה, בטטות ובצלים במקרר?

האם כדאי לשמור תפוחי אדמה, בטטות ובצלים במקרר?

שלום רב, בדרך כלל אני קונה בסופר את שקי הרשת הסגורים של תפוחי האדמה, ושמתי לב שעד שאני מגיע לתפוחי האדמה האחרונים (עניין של 2-3 שבועות) הם כבר נהיים רכים מדי. האם כדאי לי לשמור את תפוחי האדמה במקרר? האם הם ישמרו כך טריים יותר לאורך זמן? אותה שאלה גם לגבי בצלים ובטטות.

אם במקרר, האם בשקית פתוחה? בשקית סגורה? במגירת הירקות? על המדפים? היכן הכי טוב?

תודה מראש!
 

TCHM

New member
ממש לא!

טמפרטורת המקרר נמוכה מדי והלחות גבוהה מדי לאחסון
תפו"א, בצל ובטטות ויכולה לגרום לשינויים ברמות הסוכר
בהם שיגרמו גם לשינוי בטעם ובמרקם ופגעים אחרים כמו
רקבון, פטריות ונביטה.

מציע לרכוש את המוצרים הללו בכמויות קטנות יותר
לתקופות צריכה קצרות יותר.
יש בעיות שונות בתפו"א ובבצל יבש שגם כך אינם באיכות
הכי טובה גם בגלל איפסון לא טוב ובשל מחלות שונות.
 
למעלה