TCHM

חנהפ

Active member
TCHM


שאלה:
ראיתי מתכון לכרעי עוף חמוץ מתוק, שהכינו רוטב חמוץ מתוק הסמיכו עם קורנפלור ואח"כ יצקו על העוף ואפו
מה דעתך? ילך? נאולי לוותר על הקורנפלור והרוטב יסמיך בעת האפיה?
 

TCHM

New member
אכן הקורנפלור בעיה באפיה...

התוצאה יכולה להיות מין קרום לא סימפטי על העופות.
הרוטב יסמיך באפיה גם ללא הקורנפלור ויצפה יפה
את העופות כמובן עם מריחה מדי פעם.
אפשרות נוספת היא להסמיך חלק מהרוטב עם קורנפלור
ולמרוח על העופות בהוצאה מהתנור.
 

חנהפ

Active member
עוד
אפשר?

מה אני אקבל אם אערבב פודינג וניל וג'לי תות+כוס שמנת לקצפת?
 
למעלה