זו אגדה אורבנית.
אני מכין מיונז עשרות שנים וזה מחזיק לי במקרר גם חודשיים ויותר.
 
המתכון "שלי":
========
 
חלמון אחד
חצי כפית חרדל
חצי כפית חומץ
להתחיל לטרוף במערבל ולהוסיף כוס אחת של שמן בטפטוף.
מתבל בחומץ, מלח ופפ"ש (לפעמים מוסיף גם אבקת שום ותוספת חרדל).
 
שים לב שיש להוסיף את השמן בשלבים הראשונים ממש טיפה טיפה ורק לאחר שמחצית השמן נבלעה אפשר להגביר קצת את הזרם אחרת האמולסיה נשברת.
 
בעבר נמכרו בחנויות גם שפופרות עם מיונז, אם המוצר עדיין קיים זה יפתור לך את בעיית הכמות.
מתכונים >>