1. כן בשומן אווז אבל מיותר
2. בשום אופן לא! אפשר ציר בקר.
3. בכל מרכול מחלקת קפואים.
4. בכל מרכול או איטליז עצמות עם מח לא עצמות 'סוכר'
5. שפונדרה או ברוסט טריים.
תוספות שאצלנו חובה -
- קוגל/קיגל בנוסף או במקום הקישקע.
- את הקישקע אני מכין ממעיים אמיתיות וזה משהו אחר לחלוטין.
- לפעמים מוסיף שקית בד עם חיטה פריקי מתובלת.
- אני מוסיף צלע מעושנת או קרע עוף/אווז מעושן.
- לפעמים החמין על בסיס חלקי עוף בלבד ללא בשר.
מתכונים >>