לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4472544,725 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מעוניין להכין מיונז, מעוניין רק בכמות "חמש כפות"'
מעוניין להכין מיונז, מעוניין רק בכמות "חמש כפות"
<< ההודעה הנוכחית
17/11/2019 | 10:43
5
85
מצאתי את הסירטון שלהלן:
https://www.youtube.com/watch?v=whT8zPPQ8Ig

כמובן שיש ברשת הרבה אתרים וסירטונים לגבי צורת ההכנה, אבל בשום מקום לא ראיתי את נוסחת הכמות (כמה יוצא בסוף כפונקציה של כמות שמן/חלמונים)

מכיוון שאני משתמש במיונז אך ורק לסלט אחד וצריך רק חמש כפות, אין טעם שאכין כמות "לא ידועה" שלאחר שלוש ימים תתקלקל במקרר.

אי לכך, אשמח אם  מישהו יוכל לומר לי בכמה חלמונים/שמן להשתמש כדי לקבל את חמשת הכפות שאני זקוק להן.

תודה,

תָּמִיר

מתכונים >>
לצפיה ב-'נתחיל מזה שמיונז לא מתקלקל תוך 3 ימים במקרר'
נתחיל מזה שמיונז לא מתקלקל תוך 3 ימים במקרר
17/11/2019 | 10:58
90
 
זו אגדה אורבנית.
אני מכין מיונז עשרות שנים וזה מחזיק לי במקרר גם חודשיים ויותר.
 
המתכון "שלי":
========
 
חלמון אחד
חצי כפית חרדל
חצי כפית חומץ
להתחיל לטרוף במערבל ולהוסיף כוס אחת של שמן בטפטוף.
מתבל בחומץ, מלח ופפ"ש (לפעמים מוסיף גם אבקת שום ותוספת חרדל).
 
שים לב שיש להוסיף את השמן בשלבים הראשונים ממש טיפה טיפה ורק לאחר שמחצית השמן נבלעה אפשר להגביר קצת את הזרם אחרת האמולסיה נשברת.
 
בעבר נמכרו בחנויות גם שפופרות עם מיונז, אם המוצר עדיין קיים זה יפתור לך את בעיית הכמות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'כך אני מכין מיונז'
כך אני מכין מיונז
19/11/2019 | 10:22
1
100
כמובן שאפשר להכין גם מזמן קנולה או כל שמן אחר
מתכונים >>
לצפיה ב-'מצטער, זה מיונז מתועש, אתה לא מכין מיונז...'
מצטער, זה מיונז מתועש, אתה לא מכין מיונז...
19/11/2019 | 13:22
109
זה מיונז עם כל הרעות החולות שבו.
לא זהה באיכות ובטעם של המיונז כמו שהביא שיח.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מעולם לא קניתי מיונית (מיונז)'
מעולם לא קניתי מיונית (מיונז)
19/11/2019 | 19:35
1
76
מה שאני מכינה נשמר היטב במקרר , לא בודקת כמה זמן בדיוק, אבל לפחות חודש בוודאות.
על ביצה אחת, שמה כפית חרדל, מיץ לימון (ככל שכמות המיץ תהיה קטנה - כמות המיונית  תקטן) ומלח.
מוסיפה את השמן עד לסמיכות הרצויה.
מתכונים >>
לצפיה ב-''
19/11/2019 | 20:09
6

הודעות אחרונות

06:59 | 09.12.19 גולי233
07:34 | 07.12.19 אלי גדעון
09:57 | 06.12.19 מיכאל לנג
14:45 | 29.11.19 אלי מנדל
10:52 | 25.11.19 חנהפ
20:30 | 24.11.19 NEHAMA81
16:13 | 24.11.19 גולי233
17:37 | 23.11.19 שאלות1
17:59 | 15.11.19 מיכאל384
16:15 | 14.11.19 מיכאל לנג

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ