לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4471944,719 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'שאלות'
שאלות
05/11/2019 | 19:14
4
87
היי
א. אשמח לקבל מתכון מיוחד ללימון כבוש אך שעשו הסבתות
ב. האם ניתן לאכול כיום במסעדה 3 מנות סלטים ציפס  ושתיה חופשית ובירות ב250 שח  קיימים מסעדות ?
תודה
מתכונים >>
לצפיה ב-'ב'
ב
05/11/2019 | 20:30
2
60
ברשת רק בשר, כל יום שלישי האחרון של החודש, יש ב-20:00 חגיגה בשרית. זה אכול כפי יכולתך (יש גם שלט) בשר: קרפציו, צ'וריסו, קבב, אסדו, אנטריקוט, סינטה ופיקניה. צ'יפס וצ'ילי קון קרנה גם. מיץ, ויין אדום חופשי. ואח"כ קינוחים.
אישית לא ממליץ על המקום. אבל זה בפחות מ-250 ש"ח, במיוחד אם תעשה חברות במועדון.
כמה לא ממליץ? הם מתקשרים ביומהולדת ומציעים 4 ש"ח על כל שנת גיל, ע"ח הבית. במקרה שלי, זה די הרבה (אני בן 62) אז היתי שנה שעברה עם הבת. למרות שהיה לי זיכוי של 240 ש"ח, הוספתי עוד 150 ש"ח. ויצאתי מאוד מאוכזב. גם עם כאבי בטן לי ולבתי. אז הם התקשרו שבוע שעבר, ואמרתי להם תודה, לא תודה! זה כמה שהם טובים...
פעם הלכנו הרבה (חברים), רק שהרמה ירדה וירדה וירדה עד שנשברנו.
צריך להגיד שכאשר היה טוב, יצאנו משם שבעים, מרוצים ושיכורים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'היי'
היי
<< ההודעה הנוכחית
05/11/2019 | 20:48
1
53
שלחתי להם הודעה אני מקווה שיש להם סניף כשר!
אני אוהב סדנאות בשר ,הבעיה שזה אותו מתכון כל שבוע שבועיים ,לכן אני מגוון  בדרך כלל אני יחיד מגיע, אז רק נתחים שתיה ציפס סלט חי צלוחית יספיק  מה שנקרא! אני מעדיף מקום או סדנאת בשר מאשר להיות באירוע בגן אירועים !
מתכונים >>
לצפיה ב-'מנוע חיפוש'
מנוע חיפוש
06/11/2019 | 08:41
66
רשימת המשאלות שלך, לא תעלה בקנה אחד עם המצוי. או שתתפשר על משהו או שתוותר לגמרי.
לדעתי רק בשר כשרים "לייט". אם אתה מחפש כשר מהדרין, אז אני לא יכול לעזור לך. אני נמנע מלאכול בכאילו.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'לימון כבוש כפי שאני מכין'
לימון כבוש כפי שאני מכין
06/11/2019 | 10:18
81

כאשר משתמשים בלימונים קטנים (לימונקווט)
חורצים חריצים עמוקים בלימונים(אבל שלא ייתפרקו)
ניתן להשתמש גם בלימונים חתוכים לפרוסות (טוב ביותר במנדולינה)להוציא את הגרעינים
לשים בצנצנת לזרות עליהם מלח גס ולהשאיר ליומיים,
הלימונים יגירו מיץ וזה בסדר.
מערבבים בקערית את מיץ הלימון עם תבלין העמבה מלח לימון הפלפלת והשום יוצקים לצנצנת.
עם לא הגיעו הנוזלים עד מעל הלימונים להוסיף מיץ לימון לפי הצורך.
מעל מיץ הלימון רצויי להוסיף מעט שמן(למנוע מגע בין האוויר לנוזל )

להשאיר סגור 3 ימים ולהנות
פוקסי


כמויות לכל ק"ג לימונים

1/2 כף מלח
1/2 כוס לימון
1 כפית תבלין עמבה
1/3 כפית מלח לימון
1 כפית פלפת חריפה או מתוקה
5 שיני שום
2 -3 פלפלים חריפים לשים בין הלימונים.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

17:59 | 15.11.19 מיכאל384
00:11 | 15.11.19 NEHAMA81
16:15 | 14.11.19 מיכאל לנג
09:10 | 09.11.19 מיכאל לנג
16:32 | 08.11.19 כסא המלך
21:35 | 07.11.19 קצף גל
18:14 | 05.11.19 שחום נאה 41
08:47 | 04.11.19 מיכאל לנג
15:25 | 03.11.19 מיכאל לנג

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ