מה בין כרישה לבצל במרקים ?

DANIAVNI

Well-known member
מה בין כרישה לבצל במרקים ?

מישהו יודע
לי זה נראה אותו דבר
אבל אני מרגיש שאני לא מבין משהו .
 

DANIAVNI

Well-known member
אני אנסה לפענח את התשובה ה- XXX שלך

לדבריך מדובר בשני ירקות עם טעם ומרקם שונה לחלוטין
כפי שעגבניה ומלפפון שונים זה מזה .

האם אני צודק ?
 
כן

אפשר לאכול בצל חי בסלט, נראה לי שלא נכון הדבר לכרישה.
רוב התבשילים שאני מכין, מתחילים ב:-לטגן בצל...עד להזהבה / אידוי.
כרישה מופיע בתבישים בודדים.
לטעמי, בעוד שלבצל יש טעם עז, הכרישה עדינה ובד"כ מקבלת את טעם התבשיל.
ואחרון: לא שמעתי על מישהו שבכה מקילוף או קיצוץ כרישה.

משאלתך, ניתן להבין שאינך מכיר אותם ממש...נכון?
 

TCHM

New member
ממש לא אותו דבר, אין מה להבין, הטעם שונה...

בבצל יבש (ישנם כמה סוגים), טעמים וחריפות שונה.
כרישה שונה בתכלית מבצל, הן בטעם והן במרקם.
שאלוט - טעם שונה מעודן.
בצל פנינה - טעם שונה
בצל ירוק - טעם ומרקם שונה
 
למעלה