מה עושים עם ממרח מנגו כבוש חריף כמו בקישור?

מה עושים? מפרסמים כמובן, כפי שאכן עשית...


 
לא הבנת את הכוונה שלי, אני לא בא לפרסם את הממרח

אני באמת שואל מה אפשר לעשות איתו. פשוט חשבתי לצרף תמונה למי שלא יודע מה זה. אני באמת שואל, קיבלתי ערכה מהחברה ואני רוצה לדעת מה השימוש לממרח הזה, אין לי בעייה למחוק את התמונה אבל השאלה היא אמיתית.
 

מאיר481

New member
הממרח זה למעשה מנגו כבוש מתובל

אני מכין מנגו כשאר הוא ירוק שלא עבר טיפול כימי.
אני כובש אותו במלח ומים למשך חודש ואם אני רוצה לכבוש אותו לזמן ממושך יותר אני שם שבת שמן.
לאחר חודש אני מכין רוטב תבלינים עם שמן מבשל למשך זמן מה עד שהרוטב מתבעבע .

את המים של הכבישה שומר לאחר שאני תובל את המנגו במתבל מניח אותו כמה זמן לבדיקת השמיכות עם יש צורך לדלל קצת אני מוצף קצת מים עד שהמנגו צפ ואז מקרר אותו וממלא צנצנות לפני סגירה אני בודק ששמן צף ככה זה נשמר .
מאיר כרמיאל
 
למעלה