לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4471144,711 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'כבר שאלתי מוקדם יותר בפורום אחר, וגם לא בטוחה שפורום מתכונים'
כבר שאלתי מוקדם יותר בפורום אחר, וגם לא בטוחה שפורום מתכונים
<< ההודעה הנוכחית
25/09/2019 | 00:06
67
 
הוא המקום הנכון לשאלה זו. אבל מקווה שלפחות באחד משני הפורומים, אקבל תשובה לשאלתי זו:
האם מוכרת לכם דרך להבחיל מנגו די גדול, ירוק כהה וקשה (שנקטף ע"י בת משפחתי לפני כשבועיים, במסגרת עבודה חקלאית בגליל)?
אני יודעת שאפשר למשל לבשל מנגו במצב כזה עם עוף. אבל מעדיפה שיהיה לאכילה כמות שהוא. דווקא כי קיבלתי אותו "ישר מהעץ", והוא לא עבר תלאות רגילות בדרך. (:
 
מתכונים >>

הודעות אחרונות

00:11 | 15.11.19 NEHAMA81
16:15 | 14.11.19 מיכאל לנג
09:10 | 09.11.19 מיכאל לנג
16:32 | 08.11.19 כסא המלך
21:35 | 07.11.19 קצף גל
18:14 | 05.11.19 שחום נאה 41
08:47 | 04.11.19 מיכאל לנג
15:25 | 03.11.19 מיכאל לנג
18:32 | 02.11.19 השף היחף

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ