שלום

קיפiד

New member
שלום

המבורגר / קבב / כנפיים, וכדו' בטוסטר אובן עדיף על רשת או תבנית? ולגבי מקור החום, מה עדיף? עליון, תחתון, או גם וגם? ודבר אחרון, באיזה שלב למקם את התבנית? עליון אמצעי או תחתון? תודה לעוזרים.
 

TCHM

New member
ככה...

לצלות בתבנית למניעת נזילות לתחתית הטוסטר אובן.
בטוסטר קטן בחום עליון,בגדול אפשר גם עליון-תחתון או להתחיל
בתחתון עליון ולסיים עם חום עליון.
השלב - אם זה טוסטר אובן קטן בשלב הנמוך או הוא גדול בשלב האמצעי.
 

אבי בן 1231

Well-known member
אני הייתי מעדיף על רשת

אך בכדי למנוע נזילות לתחתית התנור, לשים למטה תבנית.
 

קיפiד

New member
תודה לשניכם

לאחר ניסוי וטעייה,
בתבנית, השומן שמשתחרר מהבשר נספג בצ'יפס וגם בבשר עצמו.
ברשת השומן נוזל לתחתית.
האופציה לתבנית תחת הרשת - אידיאלית.
בתיאבון
 

בצל4

New member


תגידי, יא חתיכת מ'ז'דיינת בת'ח'ת, יש מצב שאני ואת נפגשים כדי שאני אוכל לשבור לך את הפנים באיזה בוקס טוב ונחמד?
 
למעלה