תפוחי אדמה ובטטות בתנור (ביחד)

נטעליג

New member
תפוחי אדמה ובטטות בתנור (ביחד)

יש לי כמויות קטנות מכל סוג וחשבתי להכין את שניהם באותה תבנית,
הכוונה שייצא משהו קריספי בסגנון ״צ׳יפס״.
מה כדאי לעשות כדי לקבל דרגת בישול אחידה לשני הסוגים:
לקלף את הבטטות או לא?
לבשל מעט לפני?

או שבכלל לא מומלץ לאחד? (אני מעדיפה לא לפצל אם אפשר).

 

TCHM

New member
לקלף או לא זה טעם אישי...

לבשל את הפלחים עד לריכוך קל ולהעביר לתבנית,
למרוח מעט שמן ותבלינים ולצלות ב-200 מעלות רצוי
180 מעלות בטורבו.
 

TCHM

New member
לא, רק את תפו"א...

לחתוך לצ'יפסים ולבשל מעט. לצנן ולהעביר לקערה עם ציפס הבטטות.
לזלף מעט שמן ולערבב לציפוי.
לפזר בשכבה אחת על רדיד אלומיניום.
להפוך/לערבב מעט בעדינות בזמן הצלייה.
 
למעלה