לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4465844,658 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'הקרם חלב נשרף לי כל הזמן'
הקרם חלב נשרף לי כל הזמן
<< ההודעה הנוכחית
02/07/2019 | 16:28
4
102
אני מכין קרם פשוט יחסית (חביצה):
מרתיח חלב. בכלי נפרד מערבב ביצים+סוכר+קמח. מוסיף לחלב החם ומערבב עד שהוא הפוך למין "פודינג". ואז מוסיף חמאה.

בעיה היא שתמיד נשרף לי. אני כל הזמן מערבב, אבל התחתית של הסיר תמיד משחירה וחתיכות שרופות פזורות על כל הקרם (אפשר לערבב חזק ככה שהם לא יראו). ויש ריח של קרמל שרוף שקצת הורס את הרעיון (קצת הרבה).
מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן?
מתכונים >>
לצפיה ב-'התהליך לא נכון...'
התהליך לא נכון...
02/07/2019 | 17:07
3
90
  1. מרתיחים את החלב בסיר.
  2. בזמן הבישול מערבבים את חומרי ההסמכה בקערה נפרדת.
  3. יוצקים מעט חלב מחומם על התערובת בקערה בבחישה מהירה עד להמסה.
  4. מחזירים את התערובת מהקערה בבחישה לסיר וממשיכים לחמם בבחישה מתמדת על להבה בינונית-נמוכה עד להסמכה הרצויה, קח בחשבון שהתערובת תסמיך יותר בקרור.
  5. בבחישה להשתמש במטרף ומדי פעם לערבב עם כף עץ שטוחה ולגרד גם את תחתית הסיר.
  • להקפיד על חימום נמוך ואיטי בבחישה מתמדת!
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה. בשלב 3 החלב רותח או רק חם?'
תודה. בשלב 3 החלב רותח או רק חם?
02/07/2019 | 17:34
2
73
ואני משתמש בכף עץ שטוחה ומערבב כל הזמן.
אני חושש שאולי הסיר זאת הבעיה (יכול להיות?) ואולי שווה לנסות לחמם את החלב במיקרו. זה יכול לעבוד לדעתך?
מתכונים >>
לצפיה ב-'צודק....'
צודק....
02/07/2019 | 18:29
1
79
גם הסיר יכול להיות בעייתי, רצוי תחתית עבה בכדי שיאגור
חום בחימום נמוך ולא יקרין את חום הלהבה ישירות.
בשלב 3 החלב לפני רתיחה, מסירים מהאש, מוסיפים את התערובת
בבחישה וממשיכים לחמם לאט בבחישה עד להסמכה.
אפשר לערבב גם בף עץ רצוי שטוחה בכדי לגרד את התחתית
למניעת קרמול ושריפה.
צריך הרבה נסיון בכדי לבשל פודינג במיקרוגל, קונדיטורים
עושים זאת לקצר תהליכי הסמכת קרמים במיוחד כבסיס 
למוסים זה דורש חימום במנות חום קטנות וערבוב....אל תנסה זאת.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אוקי... תודה'
אוקי... תודה
02/07/2019 | 20:16
58
יש לי כיריים חשמליות ולא אש חיה, ויש מצב שזה מה ש"דופק" את הסיפור קצת.
כנראה הרעיון עם המיקרו לא יעבוד באמת. אנסה בפעם הבאה סיר אחר. אולי יפטור לי את הבעיה.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

12:07 | 14.08.19 מיכאל לנג
20:20 | 10.08.19 גולי233
09:12 | 09.08.19 מיכאל לנג
18:20 | 08.08.19 מיכאל לנג
17:58 | 08.08.19 ניר73
14:35 | 08.08.19 פוקסי99
14:23 | 08.08.19 פוקסי99
12:18 | 06.08.19 מיכאל לנג
12:42 | 01.08.19 ניר73

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ