לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4465944,659 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'פולנטה מתירס טרי'
פולנטה מתירס טרי
<< ההודעה הנוכחית
02/07/2019 | 12:38
70
תקופה ארוכה הכנתי עם בלנדר מוט (של bamix) והטחינה הייתה ארוכה, מסורבלת ולא נוחה.

לפני חודש ניסיתי לטחון פעם ראשונה עם הנינג'ה והתוצאות מטורפות.

ההכנה הפכה ממש קלה ופשוטה ואני מבסוט אש

אין כמויות מדוייקות - מעמידים את קלח התירס על משטח, ובעזרת סכין חד מפרידים את הגרעינים מהקלח.

מעבירים לסיר ומכסים את הגרעינים בתערובת של 2/3 מים ו-1/3 חלב.

מוסיפים 1 כף סוכר על כל 3 קלחי תירס ומבשלים ברתיחה במשך 20-30 דקות. אם גובה הנוזל יורד אפשר להוסיף עוד קצת מים לכדי כיסוי.

מעבירים עם כף מחוררת את הגרעינים לנינג'ה ומעבירים את הנוזל לקערה נפרדת.

מוסיפים מהנוזל 3 כפות לנינג'ה וטוחנים. אם רואים שחסר קצת נוזל מוסיפים עוד כף או שתיים.

מחזירים את התירס הטחון לסיר ומוסיפים חמאה (בסביבות 2 כפות ל-3 קלחי תירס), מלח ופלפל שחור.

מבשלים 2-3 דקות ומכבים.

שמים בצלחת ואפשר להוסיף שמנת חמוצה, גבינרה מלוחה מגוררת, פרמז'ן, כדורי מוצרלה - מה שמתחשק.

זה טעים ומנחם וכיפי לאכילה
מתכונים >>

הודעות אחרונות

12:07 | 14.08.19 מיכאל לנג
20:20 | 10.08.19 גולי233
09:12 | 09.08.19 מיכאל לנג
18:20 | 08.08.19 מיכאל לנג
17:58 | 08.08.19 ניר73
14:35 | 08.08.19 פוקסי99
14:23 | 08.08.19 פוקסי99
12:18 | 06.08.19 מיכאל לנג
12:42 | 01.08.19 ניר73

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ