האם יש אפשרות להקפיא עוגת -תפוחים בחושה ?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא בדקתי אף פעם לכמה זמן אבל התשובה היא כן

&nbsp
אנחנו עושים את זה על בסיס קבוע.
 

TCHM

New member
לא בדיוק, תלוי בכמות התפוחים בעוגה וגודלם...

יש עוגות שמבוססות על 50% פרי ויותר ויש עם מעט פרי.
גודל חתיכות הפרי גם הוא חשוב וגם הטיפול שקבלו לפני
האפיה (עם/בלי בישול מוקדם).
הבעיה בהקפאת עוגות מעין אלו היא הפרי, לא העוגה עצמה.
 

שרון א77

New member
עוגה בחושה עם -4 תפוחי-עץ גדולים ,וזה המתכון:

מתכון לעוגת תפוחים בחושה,קלה להכנה:
&nbsp
מערבבים בקערה 4 תפוחים ,(חתוכים לקוביות קטנות)
כפית קינמון ו-2 כפות סוכר חום.
&nbsp
במטרפה לטרוף 4 ביצים עם 2 כוסות סוכר -חום, (בכוסות ח"פ)
ולטרוף בקערה כ-חצי דקה עד לקבלת מרקם תפוח ואוורירי.
ולהוסיף:
כוס ח"פ שמן-קנולה
3 כפות שיבולת -שועל ,
קורט מלח
1/4 כפית קינמון,
ולערבב היטב.
&nbsp
לבסוף, להוסיף: 3 כפות קמח כוסמין-מלא , וכפית אבקת -אפיה
&nbsp
לערבב ולצקת מיד לתבנית .(הכנתי בתבנית אינגליש-קייק מסיליקון )
האפיה בתנור המחומם מראש ל-180 מעלות חום , כ- 20 -25 דקות מכול צד.
&nbsp
 

שרון א77

New member
הכנתי היום עוד 2 עוגות תפוחים בחושות,כנ"ל:

למאוד פשוט להכנה -וממש ממש טעים.
הבן שלי שבדרך כלל לא מתלהב מעוגות תפוחים ,אמר שנהנה מאוד מעוגת התפוחים הבחושה,וביקש שאכין עוד לסופ"ש.
&nbsp
לגיוון:
אפשר להוסיף לתערובת :(שהוקלדה למעלה,)
חופן אגוזים וחופן-צימוקים,ו-1/2 כפית גרידת-לימון.
למרות שגם ככה היא יצאה טעימה מאוד.
&nbsp
מומלץ בחום!
 

חנהפ

Active member
קבוע יש לי מאפינס תפוחים במקפיא

מניחה שעוגה בחושה זה אותו דבר, אז נשמר לכמה שבועות בוודאי
 

שרון א77

New member
תודה רבה לסולימאן ולחנה,זה נכנס מקפיא בכלי איחסון הרמטי,

ונקווה לטוב.
&nbsp
ושוב תודה למשיבים.
 
למעלה