לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4457344,573 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'החלטתי להכין כופתאות ממולאות'
החלטתי להכין כופתאות ממולאות
<< ההודעה הנוכחית
24/05/2019 | 10:41
4
101
לבשלן בסיר עם ציר, שבו אח"כ אבשל ירקות כ- כרוב, בצל, סלרי ושום, כמובן.
לא פתחתי מתכון להכנת בצק - פשוט "זרמתי" אינטואיטיבית [ אתמול צפיתי בתוכנית MKR האוסטרלית, שם זוג הכין כך אוכל והביקורת שקיבל לימדה אותי, תמיד לנסות על עצמי, ואין אסון במציאת מתכונים.. ] - מתכון ודרך הכנה
כוס קמח לבן
כפית שמרים יבשים [ עוד לא הפנמתי שכדאי שאעיר את השמרים בקערית עם מים פושרים ומעט סוכר ]
1 ביצה
קורט מלח
לשתי את הבצק, בקערה ואח"כ על שולחן העובדה. נתתי לו לתפוח בקערה, לאחר שציפיתי אותו במעט שמן. תפיחה היתה מינימלית.
את הבשר, המילוי, הכנתי מראש, עם עשבי התיבול. רידדתי את הבצק. בהתחלה חשבתי להכין כמו רביולי, אבל יצאה צורה מוזרה, אז החלטתי לעשות כמו הסינים.. יצא נורא ויזואלית, טעים [ לאחר מעשה, לא ערבבתי טוב את הבשר, היו חלקים מלוחים יותר מאחרים, הכוסברה היתה ממש לא במקום, אצלנו תמיד העדיפו פטרוזיליה ] בדר"כ.
מהי הצעתכם לשיפור בצק הכופתאות?
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'למה אתה חושב שאתה צריך להפעיל את השמרים ?'
למה אתה חושב שאתה צריך להפעיל את השמרים ?
24/05/2019 | 18:50
3
54
 
בשמרים טריים ככל שעובר הזמן החיות שלהם יורדת ונהוג "להפעיל" אותם כדי לוודא שהם בתוקף ולא נצטרך לזרוק את כל העיסה במידה ולא.
 
לגבי שמרים יבשים כברירת מחדל אין צורך להפעיל אותם אלא אם כן יש חשש לתקינותם בגלל אכסון לקוי או במקרה ונסיונות קודמים לעבוד איתם לא צלחו.
 
ישנם מתכונים שדורשים להתסיס את השמרים מראש על מנת לקבל תפיחה חזקה יותר אבל זה היוצא מהכלל.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה, וחוץ מזה? השאר בסדר?'
תודה, וחוץ מזה? השאר בסדר?
25/05/2019 | 12:27
2
21
לצפיה ב-'לגבי השאר לא מכיר את המתכון'
לגבי השאר לא מכיר את המתכון
25/05/2019 | 21:17
1
47
 
אם טעים לך אז זה בסדר.
 
לגבי הבצק אתה שואל על שיפור אבל לא מציין מה לא מוצא חן בעיניך. כך בחשבון שתכונה שאצל אחד היא חסרון יכולה להיות יתרון אצל מישהו אחר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה '
תודה רבה
25/05/2019 | 22:43
11

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ