לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4471644,716 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'הפעלת שמרים'
הפעלת שמרים
18/05/2019 | 09:18
18
87
קניתי שמרים טריים לצורך הכנת בצק לפיצה.
הכסתי רבע קוביה לקערה עם קצת מים פושרים וסוכר.
המסתי את הקוביה במים, אך גם לאחר חצי שעה השמרים לא ביעבועו.
אני רגיל משמרים יבשים שהעסק מתחיל לתסוס אחרי כמה דקות.
האם הבעיה בשמרים?
מתכונים >>
לצפיה ב-'לפי התיאור שלך - כנראה שהבעיה'
לפי התיאור שלך - כנראה שהבעיה
18/05/2019 | 19:43
1
72
בשמרים.
מצד שני - רבע קוביה זו כמות קטנה יחסית.
אני הכנתי היום פיצה, כרגיל עם שמרים יבשים, והבצק היה מצוין.
רעיה
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני גם מכין רק מיבשים ויוצא מצויין'
אני גם מכין רק מיבשים ויוצא מצויין
18/05/2019 | 22:46
19
לצפיה ב-'אני מכין בצק לפיצה כך'
אני מכין בצק לפיצה כך
21/05/2019 | 11:06
14
120
אני יודע שהמקצועים לא יסכימו איתי 
אני מוסיף כף וחצי שמרים יבשים לקילו קמח .2 כפות סוכר וכשניים וחצי כוסות מים חמימים. מים חמימים אצלי אלו המים החמים ביותר שאני יכול לטבול את האצבע.
מפעיל את המיקסר ותוך הלישה הראשונית מוסיף מלח . לאחר כדקה בודק את הבצק ומוסיף מים או קמח עד קבלת בצק גמיש אבל מעט דביק לאחר לישה של כ7 דקות .מפזר קמח על משטח השיש ולש את הבצק בידיים עד קבלת בצק גמיש .עושה מהבצק כדור ונותן לתפוח בין חצי שעה ל3/4 .
לדעתי תמיד מצליח 
מאותו הבצק אני מכין פיתות אבל אחר רידוד הבצק לפיתה נותן עוד כ1/4 שעה להתפחה נוספת .התנור על 250 מעלות מכניס את התבנית עם 5 פיתות בשליש העליון של התנור לאחר כדקה הפיתותתופחות  ניתן להמשיך עוד כ2 דקות מי שאוהב פיתה שחומה עם מעטה חיצוני קשיך יותר יוסיף עוד 2 דקות
מתכונים >>
לצפיה ב-'במתכון שאני השתמשתי בו על גבי האריזה של קמח מיוחד לפיצה'
במתכון שאני השתמשתי בו על גבי האריזה של קמח מיוחד לפיצה
21/05/2019 | 11:56
13
48
השתמשו בחצי כף שמרים, וגם בשמן זית.
מתכונים >>
לצפיה ב-'קמח מיוחד לפיצה - נראה לי כתרגיל שיווקי'
קמח מיוחד לפיצה - נראה לי כתרגיל שיווקי
23/05/2019 | 20:42
1
35
אני משתמשת בקמח רגיל (לפעמים מוסיפה קמח מלא/שיפון - מה שיש).
על כ-350-450 גרם קמח , כפית מידה של מטרנה=11 גרם שמרים יבשים.
מים חמימים לפי הצורך ובדרך כלל מוסיפה שמן זית (לא כמות מדודה).
רעיה
מתכונים >>
לצפיה ב-'לא בטוח שזה שיווקי כמו נסיון להגדיל רווחים'
לא בטוח שזה שיווקי כמו נסיון להגדיל רווחים
<< ההודעה הנוכחית
24/05/2019 | 06:53
27
קמח לבן הוא במחיר מסובסד והמיוחדים לא.
 
אבל עדיין לכל אחד מהקמחים יש הרכב פרוטאין שונה, יכולת ספיחת מים שונה ועובי אחר של גריסת החיטה.
 
לכל אלה משמעויות בתוצאה הסופית
מתכונים >>
לצפיה ב-'דווקא בבצק של פיצה (במיוחד מקמח לפיצה) לא שמים שמ"ז'
דווקא בבצק של פיצה (במיוחד מקמח לפיצה) לא שמים שמ"ז
24/05/2019 | 01:44
10
37
4 מרכיבים - קמח, שמרים, מלח ומים
מתכונים >>
לצפיה ב-'זה לא מה שכתוב במתכון על גבי האריזה ...'
זה לא מה שכתוב במתכון על גבי האריזה ...
24/05/2019 | 06:28
1
26
וזה עוד מתכון של ארז קומרובסקי.
מתכונים >>
לצפיה ב-'זה לא משנה מה כתוב על האריזה'
זה לא משנה מה כתוב על האריזה
24/05/2019 | 22:41
23
פיצה נפוליטנית עושים ממרכיבים מאד ברורים.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'מי קבע ?'
מי קבע ?
24/05/2019 | 18:44
7
40
 
בבצק של פיצה כל אחד יכול לשים מה שהוא אוהב.
מתכונים >>
לצפיה ב-'בכל מתכון כל אחד יכול לשים מה שהוא רוצה'
בכל מתכון כל אחד יכול לשים מה שהוא רוצה
24/05/2019 | 22:40
6
37
פיצה נפוליטנית זה סימן רשום והמרכיבים קבועים - קמח, שמרים, מלח ומים.
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'מי דיבר על נפוליטנית (פרט לך)? מעבר לכך, אתה בטוח ש...'
מי דיבר על נפוליטנית (פרט לך)? מעבר לכך, אתה בטוח ש...
26/05/2019 | 17:28
5
30
... "פיצה נפוליטנית" היא "סימן רשום" ?
מתכונים >>
לצפיה ב-'כן'
כן
26/05/2019 | 18:43
4
30
חפש Associazione Verace Pizza napoletana,AVPN
מתכונים >>
לצפיה ב-'לא. לפחות אל תגלה בורותך ברבים'
לא. לפחות אל תגלה בורותך ברבים
27/05/2019 | 06:01
1
28
מציע לך לחפש וגם לקרוא לפני שאתה שולח אחרים.  הם, כמוני, עלולים לחפש ולקרוא.
מתכונים >>
לצפיה ב-'זה כן '
זה כן
27/05/2019 | 06:28
21
לצפיה ב-'ועדיין לא הבהרת מי בכלל דיבר כאן על נפוליטנית'
ועדיין לא הבהרת מי בכלל דיבר כאן על נפוליטנית
27/05/2019 | 06:02
1
16
לצפיה ב-'בשביל מה ההתחכמות?'
בשביל מה ההתחכמות?
27/05/2019 | 06:32
32
לא דיברו על פיצה על פיתה ולא דיברו על פיצה על פירורי כרובית
 
קמח לפיצה מיועד לפיצה נפוליטינית.
 
לפיצות דקות עם קראסט משתמשים בקמח חזק יותר כמו קמח ללחם (או לפעמים משלבים עם קמח רגיל).
 
ולפוקאצ'ות משתמשים בשמן זית אבל זה נותן מרקם אחר של בצק ויש לכך בארץ קמח ייעודי (אני לא בטוח מה ההבדל בינו לבין קמחים אחרים כי אני לא מכין פוקאצ'ות ולא התעמקתי, אבל יש קמח לפיצה וקמח לפוקאצ'ה בוודאות כי עמדתי מול מדף הקמחים שלשום בסופר)
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'מניסיון שלי '
מניסיון שלי
24/05/2019 | 12:40
34
ראשית אני משתמש בקמח רגיל .
.שמתי לב שבין הקמחים של טחנות שונות  יש הבדל
ולכן אני משתמש תמיד בקמח של טחנה מסוימת וכך אני מקבל אחידות במרקם הבצק
מתכונים >>

הודעות אחרונות

17:59 | 15.11.19 מיכאל384
00:11 | 15.11.19 NEHAMA81
16:15 | 14.11.19 מיכאל לנג
09:10 | 09.11.19 מיכאל לנג
16:32 | 08.11.19 כסא המלך
21:35 | 07.11.19 קצף גל
18:14 | 05.11.19 שחום נאה 41
08:47 | 04.11.19 מיכאל לנג
15:25 | 03.11.19 מיכאל לנג

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ