בשעה טובה התחדשתי בקזנצ'יק של 3 ליטר

yair_bar

New member
מנהל
בשעה טובה התחדשתי בקזנצ'יק של 3 ליטר

סיר מקורי של פעם.

אשמח לטיפים ומתכונים שמותאמים לבישול בסיר הזה
 

TCHMאבי

New member
סירי יציקה מברזל או אלומיניום דמויי פויקה...

בד"כ בנפחים גדולים. הסירים מצריכים טיפול מיוחד לפני
השימוש הראשון וגם לאחר מכן במיוחד זה שעשוי מברזל.

מה מכינים בהם? כל תבשיל בבישול קצר ובמיוחד ארוך
שניתן גם להכין בכל סיר יציקה/פויקה אחר וגם בסירים
רגילים. מבשלים על הגז וגם בתנור או במדורה.
הסיר שלי (6 ליטר) הוא מאימי ז"ל ואני מכין בו פולוב
עם/בלי עוף או בשר, תבשילי עוף ובשר בבישול ארוך
וגם מקלובות בהרכבים שונים.





 

raya

Well-known member
על ההסבר הממצה והתמונות המרהיבות.
 

חביף11

New member
צפיתי במשפחה ביו-טיוב שמכינה את הפלוב/פולוב

משגע אותי שטרחה כזו גדולה מסתיימת על צלחת פלסטיק הכי זולה, שבטח מגיבה כימית לאוכל החם ומשחררת חומרים לתוכו.
אי אפשר להתאמץ ולקנות צלחותפלסטיק נוקשות, חד פעמיות? לתת כבוד לאוכל ולמאמץ שהושקע, וכבר אינני מזכיר את הסכו"מ המזעזע מהפלסטיק, מה יקרה אם יביאו סכו"מ מהבית? אהה, יצטרכו לנקות בבית, אז מה?! זו קיימות ושמירה אמיתית על הסביבה.
 
למעלה