איך מבשלים לבבות עוף?

jen711

New member
איך מבשלים לבבות עוף?

ומה זה אומר שבחנות כתוב על הלבבות שהם לצליה?
 

TCHMאבי

New member
אינני מומחה הלכות הכשרת מזון אבל אנסה לענות

לבבות עוף כמו כבדי עוף יש להכשיר בצלייה, זאת לאחר שסולקו
העורקים והורידים בראש הלב, הלב נחצה והדם שעדיין נמצא
בפנים נשטף ולאחר מכן נצלה.
דרך נוספת היא להכשירם במלח שוב לאחר סילוק העורקים וחיתוך
מפזרים מלח כמו בהכשרת בשר ומשקים ולאחר מכן שוטפים.
מקווה שכתבתי נכון.
לאחר ההכשרה הבישול/צלייה בד"כ קצר:
- לטגן את הלבבות עם בצל ותבלינים כדרך שמכינים כבד עוף.
- לשפד את הלבבות ולצלות על הגריל.
- לטגן מעט ולבשל כצלי כמו כל צלי בקר/עוף, תהליך קצר מאד.
- להוסיף לבבות למלית אורז בעוף או כל תבשיל אחר (אורז, תפו"א וכו')

בהצלחה ומקווה שעזרתי
 

jen711

New member
לא ידעתי שזה מדבר על כשרות

לא איכפת לי מכשרות
 

TCHMאבי

New member
אם כך זה פשוט יותר....

להסיר רק את העורקים, ללחוץ על הלבבות או לבצע חתך להוצאת
דם קרוש ולשטוף. לנגב.
לצלות במחבת עם בצל במעט שמן ולתבל או ככל צלי בטיגון/בישול קצר
גם ברוטב על בסיס ציר עוף/בקר/עגבניות או פשוט לשפד ולצלות על גריל.

מומלץ לא ל"הרוג" את הלבבות בטיגון/צליה/בישול מוגזם.
בהצלחה.
 
למעלה