תגידו האם יש דבר כזה בישול יתר של מוצרי עוף?

Sami144

New member
תגידו האם יש דבר כזה בישול יתר של מוצרי עוף?

ושאלה נוספת - אם אני רוצה לבשל בסיר - האם אפשר לבשל רק עם מים? בלי שום תוספת. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל אני מעדיף לאכול את הבשר עם כמה שפחות שומנים, לכלוך ושאר הפרשות שמתערבבות עם שאר התוספות שמבשלים ביחד עם העוף. אז האם זה אפשרי ומה משך הבישול הממוצע לחלקים השונים. לא חובה מדוייק אלא שאהיה בכיוון. תודה
 

חנהפ

Active member


לבשל עוף במים בלי תבלינים? נשמע לי בעעע
לעוף יש שומן
הפרשות?
תאכל חסה
אפשר לבשל עוף מתובל עם או בלי ירקות 0הם לא שומנים אלא נותני טעעם)
כבר עדיף לצלות בגריל ואולי יתאים לך המתכון של עוף במלח:
שמים עוף על תבנית, מפזרים מסביב , מבלי שיגע בעוף, מלח גס וצולים
 

Sami144

New member
תודה אנסה. אגב האם יש מכשיר חותך לקוביות תפו"א?

או אפילו לרצועות/פלחים. העיקר שיצאו כמה שיותר דומים. ניסיתי בעבר לקנות משהו זול והתאכזבתי
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש מכשיר מעולה שמאפשר כמעט כל צורה

קוראים לו סכין מטבח וניתן להשיגו בחנויות המתמחות, מומלץ בחום.

ועכשיו ברצינות, באמת שאין שום צורך במכשיר מיוחד וכל סכין סבירה עושה יופי את העבודה. גם אין צורך בגודל זהה על המילימטר, גודל אחיד מקורב זה בסדר גמור.

בהצלחה.
 

חביף1

New member
ישנה מנדולינה - מכשיר מצויין ומסוכן לאצבעות

לפריסת פרוסות אחידות בצורה מהירה.
ישנו המכשיר המייצר קוביות בגדלים שונים שנמכר כעת בערוץ הקניות - היה לנו פעם, די מהר נפטרנו ממנו, כי כמו שכתב השיחח' - סכין מטבח "הכי טוב".
כאן, דוגמה לאחד
 

חביף1

New member
בוא נתחיל ונאמר - בטח שאפשר

אני מניח שמאז רתיחת המים משהו כמו חצי שעה עד שעה.
ברם, אבל -
חזה עוף מטבעו נוטה להיות יבש, כך שבישול שלו במים יצור מוצר לא ממש טעים.
עם זאת -
לא נראה לי שיש לך התנגדות למלח, לפלפל שחר, נכון? אז חוץ ממים שים קצת מלח גס, חצי כפית לליטר מים ובזוק פלפל שחור גרוס טרי או פלפל שחור דק, לפי הטעם.
בהצלחה
 

Sami144

New member
עוד לא ניסיתי. זה יקרה בשבע הבא.

כל הזוהמה שמתערבבת עם שאר המזון מגעילה אותי ולכן אני רוצה להפריד. ברור שאין כוונה לאכול תפל. בסוף זה משתלב עם שאר מאכלים. הרעיון להפריד רק בשלב הבישול
 

חביף1

New member
זוהמה? זו מילה קשה מאוד בעברית

בבישול בשר, למשל, נוצרת עכירות, נוצרת גם שכבת שומן שיש לְכַפּוֹת ולנקות, מהי שאר הזוהמה?
אם אתה משתמש במוצרי מזון נקיים, שעברו שטיפה לפני השימוש [ אני שוטף גם את הבשר ] - למה שתהיה זוהמה?
 
למעלה