לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4454644,546 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מרק ירקות צח הכי הכי, איך תכינו?'
מרק ירקות צח הכי הכי, איך תכינו?
<< ההודעה הנוכחית
28/03/2019 | 08:48
5
225
שוקלת לוותר על מרק העוף לארוחת ליל הסדר (צימחונית בקהל) ורוצה מרק ממש עשיר וטעים
רעיונות? 
מתכונים >>
לצפיה ב-'בלי ירקות במרק?'
בלי ירקות במרק?
28/03/2019 | 10:52
2
120
תכיני מרק ירקות כמו שאת מכינה תמיד, ללא התערבות של אבקות מרק.. אחר כך פשוט תסנני עד שיצא צח לגמרי.
אליו תצרפי אח"כ קניידלך שהכנת במרק, נוזל רותח אחר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אבשל עם ואגיש בלי'
אבשל עם ואגיש בלי
28/03/2019 | 12:18
1
111
נראה לי שלבשל כרגיל לא יתן לי טעם מספיק עשיר
מתכונים >>
לצפיה ב-'לטעמי שומר מוסיף המון.'
לטעמי שומר מוסיף המון.
07/04/2019 | 09:55
35
אני לא אוכלת בשר וחובבת מרק צח עם קניידלעך.(ביצים אני אוכלת.)
לסיר 6 ליטרים:
מכניסה שורש סלרי גדול, שורש פטרוזיליה גדול או כמה קטנים, שני בצלים גדולים חתוכים לרבעים, חמישה גזרים גדולים, שני ראשי שומר חתוכים לרבעים, עלי הסלרי והגבעולים שקונים עם השורש, ומסננת עגולה סגורה בקוטר של כ 10 ס"מ, מלאה בגבעולי שמיר ופטרוזיליה.
ממליחה לפי הטעם, מבשלת שלוש שעות ומסננת.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני עושה כזה כל שנה בגלל צמחונים וטבעונים. גיליתי שהסוד '
אני עושה כזה כל שנה בגלל צמחונים וטבעונים. גיליתי שהסוד
29/03/2019 | 19:38
145
להגיע למרק ירקות צח ועשיר בטעמים, זה לשמור על יחס של הרבה שורשים ופחות מהירקות האחרים - כלומר, שמה לפחות 3 שורשים גדולים של סלרי, 3 של פטרוזיליה, הרבה עלי סלרי ועלי פטרוזיליה, 2 בצלים גדולים, 5-6 גזרים, ראש שום קלוף. מוסיפה לפי החשק - קישוא, או כרובית (לא תפ"א שמעכיר את הצלילות). מתבלת רק במלח, פלפל טיפה ופפריקה. הסיר בגודל של 7 או 10 ליטר (תלוי במספר הסועדים). אבל העיקר - הרבה סלרי, זה נותן טעם חזק ומזכיר קצת את המרק עוף של פעם...
מתכונים >>
לצפיה ב-'הייתי משתמשת בכמות גדולה של ירקות שורש'
הייתי משתמשת בכמות גדולה של ירקות שורש
30/03/2019 | 21:20
93
שורש סלרי, פטרוזיליה, גזר, בצל, כרישה, אני גם אוהבת לפת וקולרבי. נותנת להם צריבה בהתחלה בקצת שמן (מוסיף צבע למרק). מוסיפה גם טימין, שום, פלפל אנגלי, עלה דפנה. ומבשלת.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

09:18 | 18.05.19 davesh
19:21 | 17.05.19 חביף11
11:54 | 17.05.19 איה תפוס
13:14 | 13.05.19 איה תפוס
12:43 | 13.05.19 איה תפוס
22:05 | 06.05.19 avico2591
10:45 | 01.05.19 jen711

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ