בת זוגי האוהבת את בישוליי, וגם אותי
הקדימה מעשה למחשבה ובגלל שקשקשתי קצת על צ'יפסר, אצה רצה וקנתה לי אחד. מכיוון שאני בחור טוב לב, חיברתי אותו לחשמל וגיליתי שבפחות מ 2 ליטר שמן אין בכלל מה להתחיל לדבר על טיגון בו. [ גם לא הכי הבנתי את תפקיד האורות, שלא מסמנים כלום.. למעט פועל ]
אנחנו שניים, אני מעדיף טיגון בתרסיס שמן או בכפית שמן, אנחנו מבשלים במעט מאוד שמן [ שנינו באנו ממטבחים מסורתיים בהם ההורים בישלו בתועפות שמן], כך ששימוש בצ'יפסר לא כלכלי בלשון המעטה.
יש לכם הצעות לשימוש יעיל בצ'יפסר, כך שהקמצנות שלי תרגע?
הקדימה מעשה למחשבה ובגלל שקשקשתי קצת על צ'יפסר, אצה רצה וקנתה לי אחד. מכיוון שאני בחור טוב לב, חיברתי אותו לחשמל וגיליתי שבפחות מ 2 ליטר שמן אין בכלל מה להתחיל לדבר על טיגון בו. [ גם לא הכי הבנתי את תפקיד האורות, שלא מסמנים כלום.. למעט פועל ]
אנחנו שניים, אני מעדיף טיגון בתרסיס שמן או בכפית שמן, אנחנו מבשלים במעט מאוד שמן [ שנינו באנו ממטבחים מסורתיים בהם ההורים בישלו בתועפות שמן], כך ששימוש בצ'יפסר לא כלכלי בלשון המעטה.
יש לכם הצעות לשימוש יעיל בצ'יפסר, כך שהקמצנות שלי תרגע?