מנסה לפרסם פעם נוספת (תפוז בלע את הקודמת?): ציפוי קריספי

נטעליג

New member
מנסה לפרסם פעם נוספת (תפוז בלע את הקודמת?): ציפוי קריספי

בהמשך לשאלות הפחתת פחמימות- מחפשת תחליף לפרורים בציפוי לנאגטס ירקות (מעין שניצלים קטנים).
הבנתי שיש אנשים שמשלבים בציפוי מעט שומשום או גרעיני חמניה.
נראה לי ששומשום או גרעינים נטו עדיין צריכים תוספת של משהו טחון דק יותר ליצירת ציפוי אחיד ומוצלח. אני טועה?
 

TCHM

New member
ציפוי קריספי דל פחמימות

טורפים ביצה ו-2 כפות שמן בקערה.

בקערה שניה מערבבים:
1 כוס שקדים טחונים (קמח שקדים)
1/4 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח או לפי הטעם
1/4 כפית אבקת שום או שום גביש
קורט פפריקה מתוקה
שומשום/אגוזים קצוצים/כל תוספת בכמות לפי הטעם

טובלים את הירק/נתחי עוף או דגים בביצה ולאחר
מכן מגלגלים בתערובת היבשה ומטגנים מחבת או
בטיגון עמוק.
כאמור טוב לירקות, נתחי עוף או דגים.
 
למעלה