חמאה קרה או רכה בעוגיות
היי לכולם. אני יודעת שבחלק מהעוגיות משתמשים בשיטה של קמח+חמאה קרה חתוכה לקוביות ובהמשך שאר המצרכים, ובאחרות מקרימים חמאה רכה עם סוכר ובהמשך מוסיפים את השאר ואת הקמח בסוף. השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל שנוצר במרקם העוגיות בין האפשרות הראשונה לשנייה, אם בכלל יש הבדל, ובאילו סוגים של עוגיות (למשל, ברולדות ממולאות בממרח כלשהו) עדיף להשתמש בשיטה אחת לעומת האחרת. תודה מראש.
היי לכולם. אני יודעת שבחלק מהעוגיות משתמשים בשיטה של קמח+חמאה קרה חתוכה לקוביות ובהמשך שאר המצרכים, ובאחרות מקרימים חמאה רכה עם סוכר ובהמשך מוסיפים את השאר ואת הקמח בסוף. השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל שנוצר במרקם העוגיות בין האפשרות הראשונה לשנייה, אם בכלל יש הבדל, ובאילו סוגים של עוגיות (למשל, ברולדות ממולאות בממרח כלשהו) עדיף להשתמש בשיטה אחת לעומת האחרת. תודה מראש.