לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4438644,386 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'חמאה קרה או רכה בעוגיות'
חמאה קרה או רכה בעוגיות
<< ההודעה הנוכחית
11/02/2019 | 16:16
1
81
היי לכולם. אני יודעת שבחלק מהעוגיות משתמשים בשיטה של קמח+חמאה קרה חתוכה לקוביות ובהמשך שאר המצרכים, ובאחרות מקרימים חמאה רכה עם סוכר ובהמשך מוסיפים את השאר ואת הקמח בסוף. השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל שנוצר במרקם העוגיות בין האפשרות הראשונה לשנייה, אם בכלל יש הבדל, ובאילו סוגים של עוגיות (למשל, ברולדות ממולאות בממרח כלשהו) עדיף להשתמש בשיטה אחת לעומת האחרת. תודה מראש.
מתכונים >>
לצפיה ב-'פישלתי לגמרי'
פישלתי לגמרי
14/02/2019 | 07:28
47
העודיות אצלי לפחות לא ממש התרוממו כמו שצריך.
אני גם מכין עוגות שמרים, רק עם חמאה קרה, ולא הבצק נורא דביק.
אבל בשוקולד-צ'יפס ההמלצה היא לרכך מעט את החמאה במיקרו.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

17:05 | 15.02.19 מיכאל לנג
09:23 | 15.02.19 חביף1
19:17 | 14.02.19 raya
06:53 | 14.02.19 מיכאל לנג
15:16 | 11.02.19 Zohar 01
21:28 | 09.02.19 נטעליג
09:03 | 09.02.19 מיכאל לנג
20:38 | 08.02.19 HoneyBadger
18:31 | 03.02.19 TCHM
18:25 | 03.02.19 TCHM

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ