עידון כבד בקר

HoneyBadger

New member
עידון כבד בקר

מסתבר שאני מאוד רגיש לפרוקטוז שזה אומר פחות או יותר רגיש ל90% מהפירות והירקות.

על-כן הכנתי כבד בקר ללא ירקות והוא יצא מאוד כבדי בטעם ואני מנסה לחשוב עם מה לערבב אותו על מנת לעדן הטעם.

בעדיפות לרכיבים מהחי כגון ביצים, גבינות שמנות או שמנת.

בינתיים נראה שאני לא רגיש למאכלים מהחי אלא בעיקר למאכלים מהצומח.
 

Maldini Girl

New member
שני רעיונות

1. להכין כמו שניצל (פירורי לחם וביצה)
2. לבשל עם איזשהו רוטב. אני אוהבת עם רוטב של יין אדום ומעט סילאן, אפשר להוסיף גם בצל מטוגן.
 

HoneyBadger

New member
הראשון יכול לעבוד עם פירורי אגוז כלשהו


אני רגיש ללחם וסילאן ובצל זה סוכר פירות.

בכל אופן תודה על הרעיונות פירורי אגוז כלשהו לגמרי יכול לעבוד חשבתי על זה בגלל הרעיון שלך של הפירורי לחם
 

Maldini Girl

New member
לא יודעת איך אגוזים יגיבו לטיגון עמוק, אבל אולי אפשר לנסות

קמח תירס, כזה כמו של פולנטה?
 

Maldini Girl

New member
אז נסה שקדים טחונים אולי

עשיתי פעם שניצלים בציפוי של שקד טחון. יצא טוב
 

Anat Shemer RDI

New member
תמעך במעבד מזון

עם גהי (וקצת תבלינים יבשים לפי טעמך), יוצא פאטה טעים מאוד.
 
למעלה