לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4438644,386 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'גולש תפו"א'
גולש תפו"א
03/02/2019 | 19:31
3
219
גולש תפו"א
 
6 מנות

1400 גר' תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 3 ס"מ
900 גר' בצל
5 כפות שמן
4 כפות פפריקה מתוקה
2 ליטר מים
1 כפת מיורן
1 כפית פלפל שחור
4 שיני שום כתושות
1 כפית קימל (לא חובה)
 
  1. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים על להבה בינונית עד להזהבה.
  2. מסירים מהאש ומוסיפים את הפפריקה ומערבבים, לא מטגנים את הפפריקה!.
  3. מוסיפים את המים ומחזירים לחימום עד רתיחה, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל על להבה בינונית עוד 5 דקות.
  4. מוסיפים את תפו"א, מערבבים ומביאים לרתיחה, מורידים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל עד לריכוך תפו"א ללא בחישה.
     
מתכונים >>
לצפיה ב-'מעולה '
מעולה
04/02/2019 | 20:56
14
לצפיה ב-'זה ממש טעים!'
זה ממש טעים!
<< ההודעה הנוכחית
05/02/2019 | 17:40
1
63
למרות שלא רשמת, אנחנו מכינים עם "הטבעות" שבקצה גבעת תפוחי האדמה...
 
מתכונים >>
לצפיה ב-''
06/02/2019 | 08:08
4

הודעות אחרונות

17:05 | 15.02.19 מיכאל לנג
09:23 | 15.02.19 חביף1
19:17 | 14.02.19 raya
06:53 | 14.02.19 מיכאל לנג
15:16 | 11.02.19 Zohar 01
21:28 | 09.02.19 נטעליג
09:03 | 09.02.19 מיכאל לנג
20:38 | 08.02.19 HoneyBadger
18:31 | 03.02.19 TCHM
18:25 | 03.02.19 TCHM

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ