גולש תפו"א

  • פותח הנושא TCHM
  • פורסם בתאריך

TCHM

New member
גולש תפו"א

גולש תפו"א

6 מנות

1400 גר' תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 3 ס"מ
900 גר' בצל
5 כפות שמן
4 כפות פפריקה מתוקה
2 ליטר מים
1 כפת מיורן
1 כפית פלפל שחור
4 שיני שום כתושות
1 כפית קימל (לא חובה)

  1. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים על להבה בינונית עד להזהבה.
  2. מסירים מהאש ומוסיפים את הפפריקה ומערבבים, לא מטגנים את הפפריקה!.
  3. מוסיפים את המים ומחזירים לחימום עד רתיחה, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל על להבה בינונית עוד 5 דקות.
  4. מוסיפים את תפו"א, מערבבים ומביאים לרתיחה, מורידים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל עד לריכוך תפו"א ללא בחישה.


 

milch

New member
זה ממש טעים!

למרות שלא רשמת, אנחנו מכינים עם "הטבעות" שבקצה גבעת תפוחי האדמה...
 
למעלה