לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4438644,386 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'חרדל מיסתורי'
חרדל מיסתורי
28/01/2019 | 13:07
11
116
אני די מתנסה חדש עם תבלינים (כן הורים צהובים מאירופה) ולאחרונה אני מנסה את תבלין החרדל במאכלים שונים.
בהתחלה לא הרגשתי את הטעם שלו ולא משנה כמה כמות שמתי ורק לאחרונה ניסיתי לתסף בטיגון של כבד עוף וזה עשה טעם נפלא.
הבוקר ניסיתי כמות מכובדת אולי אפילו מוגזמת בחביתה שמנה בחמאה (גם את הכבד את אני מטגן בחמאה) ולא הרגשתי כלום.
אולי החרדל חלש או שאולי אני סתם לא יודע להשתמש?
בחביתה אני מוסיף אבקת שום ועגבניה טריה בנוסף לדברים שמשותפים לו ולכבד העוף.
 
אשמח להבין את פשר העניין, טנקיו.
מתכונים >>
לצפיה ב-'באיזה חרדל אתה משתמש?'
באיזה חרדל אתה משתמש?
28/01/2019 | 13:25
5
28
לצפיה ב-'אני לא יודע :/'
אני לא יודע :/
28/01/2019 | 18:45
4
86
צילום יעזור?
מתכונים >>
לצפיה ב-'כן'
כן
29/01/2019 | 09:28
3
17
לצפיה ב-'צירפתי '
צירפתי
29/01/2019 | 23:41
2
104
מצרף תמונה
מתכונים >>
לצפיה ב-'נראה כמו חרדל באבקה (כתבת תבלין אז חשבתי שהתכוונת לגרגרים)'
נראה כמו חרדל באבקה (כתבת תבלין אז חשבתי שהתכוונת לגרגרים)
30/01/2019 | 04:32
15
לצפיה ב-'ממש לא ברור מהתמונה מה יש שם...'
ממש לא ברור מהתמונה מה יש שם...
01/02/2019 | 15:12
10
לצפיה ב-'חרדל'
חרדל
29/01/2019 | 08:10
2
88
ברבים, חרד"לים = חרדים לאומיים
בארץ יש כמה סוגי חרדל:
1. החרדל המכונה באנגלית חרדל צהוב, יש תוצרת הארץ (תלמה) וחוץ (הינץ). זה טעמו עדין יותר מעט חמצמץ ולא חריף.
2. חרדל דיז'ון צרפתי: ישלא מעט סוגים, גם תוצרת הארץ! וגם יבוא. חלקם לא חריף כלל, וחלקם קצת. יש גם עם גרגרים ויש חלק.
3. אבקה רוסית להכנת חרדל: זו מעורבבת עם מים, שמן וכו' ויוצרת משחה שחריפותה מתעמת עם הזמן (ימים). רמת החריפות של החרדל הזה ממש גבוהה ולא ניתן לאכול ממנו מלבד קמצוץ.
 
הרעיון ששמת חרדל...ואח"כ דבריך על חוסר טעם קצת סותרים לדעתי. הכנסת חומר גלם או תבלין (יש גם גרגרי חרדל) נועדה לתת טעמים. אם אינך מרגיש אותם, חבל על החומר גלם. 
 
חרדל חריף, לא שורף בלשון אלה עולה למצח כמו וואסבי או חזרת. סה"כ חרדל מותאם לטעמו של כ"א. בעיקרון, מי שרוצה להרגיש בטעמו של החרדל, אך רגיש לחריפותו יסתפק בחרדל הצהוב הרגיל וישים ממנו במידה. מי שאוהב טעם עז, ייקח אחד חריף וישים במידה. למשל החרדל שיש -IKEA, כמעט חסר טעם ומגיח מהמתקן בעובי 2 ס"מ. מצפים את כל הנקנקיה בחרדל, וזה עדין כמעט ולא מורגש...
מתכונים >>
לצפיה ב-'צירפתי תמונה בתגובה למעלה'
צירפתי תמונה בתגובה למעלה
29/01/2019 | 23:42
1
23
לצפיה ב-'התמונה מאוד לא ברורה'
התמונה מאוד לא ברורה
<< ההודעה הנוכחית
30/01/2019 | 22:17
50
אם מדובר במוצר, יש לו אריזה ועליה כתוב משהו...
מה כתוב שם?
מתכונים >>
לצפיה ב-'קיצורו של דבר- אתה משתמש בחרדל הלא נכון'
קיצורו של דבר- אתה משתמש בחרדל הלא נכון
07/02/2019 | 18:59
1
18
לחרדל יש טעם אופייני מאוד וגם ארומה חזקה, ואם אתה לא מרגיש אותו כנראה שהוא ישן או מהול.
עצתי לך-גש לחנות התבלינים הקרובה למקום מגוריך ורכוש גרגירי חרדל (צהוב, סגול או שניהם יחד), טחון במטחנת תבלינים ותהנה מניחוח יוצא מן הכלל.
נשמח לעדכון (-:
מתכונים >>
לצפיה ב-'הגיוני, תודה!'
הגיוני, תודה!
07/02/2019 | 19:51
6

הודעות אחרונות

17:05 | 15.02.19 מיכאל לנג
09:23 | 15.02.19 חביף1
19:17 | 14.02.19 raya
06:53 | 14.02.19 מיכאל לנג
15:16 | 11.02.19 Zohar 01
21:28 | 09.02.19 נטעליג
09:03 | 09.02.19 מיכאל לנג
20:38 | 08.02.19 HoneyBadger
18:31 | 03.02.19 TCHM
18:25 | 03.02.19 TCHM

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ