המלצה לבצקניות אווריריות, מחפש

חביף1

New member
המלצה לבצקניות אווריריות, מחפש

מרקי החורף שלי עשירים בירקות, קטניות, פקעות ובצלים, עם זאת אני אוהב גם את טעם הפסטה
אבל לא את האיטריות הדקות-דקות שמתאימות למרק עוף א-לה- קונסומה בעיקר.
אישית נסיתי ועדיין מנסה לפענח את טעם זכרון ילדותי, אבל גם אצל סבתי ע"ה, האטריות לא היו אווריריות.
מודה מראש לכל מי שי/תסכים לשתף
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הבצקיות שאני מוסיף למרק גולש

&nbsp
1 ביצה
1 כף מים
בערך 2 כפות קמח
1 כף קמח תופח
מלח, פפ"ש.
&nbsp
מערבב יחד לעיסה די צמיגה, משהה כ20 דקות במקרר ואח"כ מגליש עם כפית לתוך המרק המבעבע בחתיכות של בין שליש לחצי כפית.
&nbsp
רמת האווריריות תלויה ביחס שבין הקמח הרגיל והקמח התופח ובין שניהם ובין הנוזלים.
מאמין שאם קצת משחק ביחסים תמצא מה שמתאים לך.
 
למעלה