בראוניז ללא גלוטן דלי פחמימות

  • פותח הנושא TCHM
  • פורסם בתאריך

TCHM

New member
בראוניז ללא גלוטן דלי פחמימות

בראוניז ללא גלוטן דלי פחמימות

175 גר' חמאה מומסת
15 גר' סוכרלוז
3 ביצים L
40 גר' קקאו
175 גר' שוקולד מריר מומס
80 גר' שקדים טחונים
1/2 כפית אבקת אפיה

  1. מחממים את התמור ל-180 מעלות, מניחים נייר אפיה בתבנית 20X20 על התחתית והדפנות.
  2. מכניסים את החמאה, תחליף הסוכר, הביצים והקקאו לקערת מעבד מזון ומעבדים בכמה פולסים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את השוקולד המומס, השקדים הטחונים ואבקת האפיה ומעבדים עוד מספר שניות לתערובת סמיכה ואחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית ומחליקים, מכניסים לאפיה של 25 דקות בלבד, מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת.
  5. חותכים ל-16 יח'.
ערך תזונתי למנה:
174 קלוריות, פחמימות 8 גר', חלבונים 2 גר', שומנים 15 גר'.

 

raya

Well-known member
- קשה לעמוד בקצב שלך...
ולמה כמעט כל המתכונים דלי פחמימות?
רעיה
 

raya

Well-known member
No problem....כל הכבוד על ההתחשבות
אני לא מתחברת לזה.
אבל כנראה זו הבעיה שלי.
ארחנו את השכנים לקפה, הכנתי סהרונים מבצק גבינות, בניצ'ה במלית גבינה, מאפה טונה (במתכון כתוב למסיבת הפאל וגלילת פירות יבשים. בנוסף היתה עוגת שמרים שהבת שלי הכינה, פומליות ורימונים.
שבוע טוב!
 

shron172

New member
לנטעליג ,לבקשתך מתכון לעוגת קקאו -ללא שוקולד:

עוגת -קקאו עם ציפוי קקאו ,העוגה עסיסית ומעולה
אהובה על הילדים וגם על הגדולים.
&nbsp
יש להכין מראש תבנית עגולה מס'- 24
יש לחמם את התנור ל-180 מעלות חום.
&nbsp
המצרכים הדרושים:
1 כוס אבקת -קקאו (רצוי הולנדי משובח).
3 כפות טיפות -"סוכרלוז", (תחליף סוכר)
1 כוס קמח -תופח
1 כוס קוקוס
2 ביצים
כוס שמן קנולה ,(או שמן זרעי-ענבים.)
&nbsp
ההכנה:
לערבב היטב את כול המצרכים יש לבחוש היטב עד להבלעת הביצים היטב בתערובת,
ולאחר מכן ,לצקת 2 כוסות מים ולערבב הכול לתערובת דלילה ואחידה,ללא גושים.
להעביר את התערובת מהקערה לתבנית מס' 24 ,ולאפות בחום בינוני (180 מעלות ,
כ- 35-30 דקות .
לבדוק בקיסם שהעוגה מספיק אפויה ,ולא בצקית.
&nbsp
לציפוי העוגה:
3 כפות אבקת -קקאו
3 כפות אבקת סוכרלוז.
3 כפות מים
לחמם בסיר קטן ולערבב עד שכל החומרים יתמזגו.
להביא לרתיחה עדינה ולכבות האש.
להוסיף לצפוי החם 3 כפות חמאה ולערבב עד שתימס.
ולצפות את העוגה בעודה חמה, בעזרת מרית.
&nbsp
מתקבלת עוגה עסיסית ומאוד טעימה.
&nbsp
 

נטעליג

New member
תודה. יש מצב להמרת הקמח בסוג אחר? לא חשוב לי גובה העוגה

(רגילה לעוגות ״חנק״ מהבית)
 

shron17

New member
אולי קמח שקדים ואבקת -האפיה ישמשו לתחליף לקמח התופח, אבל,,,

בכדי לדעת איך תהיה התוצאה- צריך לנסות ,
אני עדיין לא ניסיתי, כך שלא ידוע לי אם התוצאה תהיה מוצלחת.
&nbsp
 
למעלה