לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4444344,443 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'עוגת גבינה דלת פחמימות'
עוגת גבינה דלת פחמימות
08/01/2019 | 21:09
11
360
עוגת גבינה דלת פחמימות
 
12 מנות
 
700 גר' גבינת שמנת
200 מ"ל שמנת חמוצה
30 גר' סוכרלוז גרגרים
4 ביצים L
1 כף מיץ לימון טבעי
2 כפיות תמצית וניל
 
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מניחים נייר אפיה משומן בתבנית קפיצית 22-24.
  2. בקערת המיקסר מקציפים כדקה את גבינת השמנת לריכוך, מוסיפים את השמנת החמוצה והסוכרלוז ומקציפים.
  3. מוסיפים את הביצים תוך הקצפה אחת בכל פעם, מוסיפים את מיץ הלימון ותמצית הוניל ומערבבים.
  4. מניחים תבנית חד פעמית עם מים בתחתית התנור.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית ומחליקים, מכניסים לאפיה בשלב המרכזי 50 דקות.
  6. מכבים את התנור ופותחים מעט את דלת התנור, מניחים לצינון של שעה בתנור.
  7. מעבירים למקרר ל-8 שעות להתייצבות לפני הגשה.
 
ערך תזונתי למנה:
180 קלוריות, 3 גר' פחמימות, 3 גר' חלבונים, 17 גר' שומנים.
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'כרובית אפויה בלימון'
כרובית אפויה בלימון
<< ההודעה הנוכחית
08/01/2019 | 21:17
1
186
מניחים פרחי כרובית בקערה.
מזלפים מעל שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם, גרירת קליפת לימון ומעט מיץ לימון טבעי ומערבבים לציפוי.
מפזרים בתבנית חסינת חום, מפזרים מעל מספכר פרוסות לימון ומכניסים לאפיה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה קלה, מערבבים פעם אחת באמצע האפיה.
מוציאים ומזלפים עוד מעט מיץ לימון מעל ומגישים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'פשטידת פטריות ותרד דלת פחמימות'
פשטידת פטריות ותרד דלת פחמימות
08/01/2019 | 21:21
151
פשטידת פטריות ותרד דלת פחמימות
 
6 מנות

2 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ דק
240 גר' פטריות שמפניון פרוסות 2 מ"מ
2 שיני שום כתושות
1/4 כפית מלח
300 גר' תרד קפוא מופשר, סחוט וקצוץ
4 ביצים L
240 גר' חלב
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית פפריקה מעושנת
80 גר' גבינת פטה מפוררת
30 גר' גבינת פרמזן מגוררת
100 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
 
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית 22 חסינת חום.
  2. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות, מוסיפים את הפטריות, השום והמלח, מטגנים בבחישה עד להתרככות קלה של הפטריות, מסירים מהאש.
  3. מפזרים את התרד הסחוט על תחתית התבנית, מפזרים מעל את הפטריות, מפזרים מעל את גבינת הפטה.
  4. בקערה קטנה טורפים את הביצים, החלב, גבינת הפרמזן, אגוז המוסקט, הפפריקה המעושנת ומלח ופלפל לפי הטעם, יוצקים על המלית בתבנית ומפזרים מעל את גבינת המוצרלה המגוררת.
  5. אופים כ-50 דקות עד להשחמה קלה של הקרום, מוציאים ומצננים מעט, חותכים למנות ומגישים.
 
ערך תזונתי למנה:
157 קלוריות, 7 גר' פחמימות, 12 גר' חלבון, 10 גר' שומן.
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני שוב שאלה...'
אני שוב שאלה...
08/01/2019 | 21:20
8
134
העוגה נראית נפלא ומן הסתם גם טעמה כך. האם יש לך רעיונות/עצות להפחית גם את שיעור השומנים, אם בכלל ניתן...?
מתכונים >>
לצפיה ב-'תחליף את גבינת השמנת בגבינה 5% כחושה.'
תחליף את גבינת השמנת בגבינה 5% כחושה.
08/01/2019 | 21:24
7
105
שמנת חמוצה 9%
מתכונים >>
לצפיה ב-''
08/01/2019 | 21:33
7
לצפיה ב-'ואת הציפיות לקבל טעם של עוגה שמנה '
ואת הציפיות לקבל טעם של עוגה שמנה
08/01/2019 | 23:32
5
47
לצפיה ב-'לפעמים צריך לעשות פשרות '
לפעמים צריך לעשות פשרות
08/01/2019 | 23:43
4
43
לצפיה ב-'אתה צודק, אבל...'
אתה צודק, אבל...
09/01/2019 | 10:53
3
91
גם סוכרלוז הוא תחליף ל"דבר האמיתי". מה שאני מצפה הוא לקל עוגת גבינה תפוחה ועם טעם של עוגת גבינה. פעמים רבות בות דיאטטיות" מקבלים משו בטעם של חביתה שצנחה וזה מבחינתי בלתי אכיל.
מקווה שאצליח.
מתכונים >>
לצפיה ב-'זאת לא עוגה תפוחה כי אינה מוקצפת, אבל טעימה.'
זאת לא עוגה תפוחה כי אינה מוקצפת, אבל טעימה.
09/01/2019 | 12:46
2
44
לצפיה ב-'המתכון שלך דווקא מציין "להקציף" ו"הקצפה"'
המתכון שלך דווקא מציין "להקציף" ו"הקצפה"
10/01/2019 | 14:25
1
73
אבל זו לא הפואנטה. במדינה בה אני חי כל גבינות הגבינה הן או בעלות מרקם כבד של פלאן או של חביתה שצנחה. העוגה שלך בפירוש לא נראית כך ואני בטוח שטעמה מצויין.
מספרים לי שעוגות הגבינה הטובות ביותר הן בניו יורק. אני דווקא מתענג בכל פעם מחדש מה käze küche בברלין. בוינה דווקא לא ניסיתי... מעדיף את הזאכר טורט וכו
מתכונים >>
לצפיה ב-'נכון אבל אין הקצפת ביצים או חלבונים...'
נכון אבל אין הקצפת ביצים או חלבונים...
10/01/2019 | 15:29
78
Käse küchen  די דומה לעוגת הגבינה הניו יורקית אם כי מעודנת
יותר.
עוגות הגבינה האוסטריות דומות לגרמניות. והטובות במקומות
ספורים.
הזאכר טורט כמו רוב האפיה האוסטרית הרמה ירדה פלאים
והיום זאת לא יותר מסתם עוגת שוקולד (די מחניקה) אבל זה עושה
רושם על תיירים. 
גם את השטרודל המסורתי ניתן לאכול רק במקומות ספורים.
 
הולכת ופוחתת האיכות בשל אילוצים כלכליים.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

02:43 | 19.03.19 נטעליג
18:27 | 06.03.19 תָּמִיר
18:36 | 05.03.19 יהלי 14
17:47 | 04.03.19 1ניצת השקד
13:27 | 04.03.19 השף היחף
14:13 | 01.03.19 אולי יהיה בסדר
21:58 | 28.02.19 tal pazz
10:07 | 27.02.19 חביף1

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ