פרחי כרובית וגרגרי חומוס אפויים

TCHM

New member
פרחי כרובית וגרגרי חומוס אפויים

פרחי כרובית וגרגרי חומוס אפויים

6 מנות

500 גר' פרחי כרוכית
25 זיתים ירוקים/שחורים/קלמטה מגולענים ופרוסים
5 שיני שום קצוצים דק
450 גר' גרגרי חומוס מבושלים (גם מסוננים מקופסה)
4 כפות שמן זית
1/4 כפית פפריקה מעושנת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

  1. לערבב את הכרובית, הזיתים, השום וגרגרי החומוס בקערה.
  2. לזלף מעל את השמן ולפזר את הפפריקה המעושנת, המלח והפלפל ולערבב שוב לציפוי.
  3. להעביר לתבנית תנור קטנה ולשטח.
  4. לאפות כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות, לערבב שוב במחצית זמן האפיה.
  5. להוציא, לפזר פטרוזיליה קצוצה מעל ולהגיש.

ערך תזונתי למנה:
176 קלוריות, 17.6 גר' פחמימות, 4.2 גר' חלבון, 10 גר' שומן.
 

raya

Well-known member
הכנתי היום את הכרובית עם החומוס
ההגשה - מחר בצהרים.
לא נצמדתי לכמויות, בכללי נראה טוב.
התמונה - לפני האפיה בתנור.
שבת שלום!
רעיה
 
למעלה