לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4435044,350 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מסבתי ע"ה מוכרת לי האיטרייה'
מסבתי ע"ה מוכרת לי האיטרייה
26/12/2018 | 19:42
13
145
המוכנה מקמח, מים, קצת מלח ושנזרקת למרק לקראת סוף בישול המרק.
עם זאת, זכרוני מתנגש עם האיטריה שאני מכין, שהיא קצת "קשה" יותר [ אל-דנטה לא רצוי ] מהאיטריה שסבתי הכינה.
היכן הטעות שלי, לדעתכם?
מתכונים >>
לצפיה ב-'זאת לא טעות, פשוט שני מוצרים שונים.'
זאת לא טעות, פשוט שני מוצרים שונים.
26/12/2018 | 19:52
12
42
לצפיה ב-'אבל גם היא השתמשה בקמח, מים ומלח?'
אבל גם היא השתמשה בקמח, מים ומלח?
26/12/2018 | 20:06
11
30
לצפיה ב-'נו באמת, יחס החומרים שונה, מרקם שונה...'
נו באמת, יחס החומרים שונה, מרקם שונה...
26/12/2018 | 20:10
10
26
לצפיה ב-' לא הבנתי כלום '
לא הבנתי כלום
26/12/2018 | 20:25
9
19
לצפיה ב-'הסבר...'
הסבר...
26/12/2018 | 20:37
8
85
אם יחס החומרים שונה ולו במקצת = מרקם שונה.
אם זמן הבישול שונה ולו במקצת = מרקם שונה.
היא כנראה ידעה מנסיונה בדיוק מה היא עושה ולכן התוצאה קבועה.
תכין בערך (כפי שציינתי מעלה) לא תקבל את אותו מוצר.
בישול זה מדע, לא תמיד מדויק אבל בד"כ כן.
מתכונים >>
לצפיה ב-'חן חן, אנסה עד שאגיע לאן שזכרוני יודע'
חן חן, אנסה עד שאגיע לאן שזכרוני יודע
26/12/2018 | 20:46
7
20
לצפיה ב-'הסבר להסבר או יותר נכון הצעה לפתרון'
הסבר להסבר או יותר נכון הצעה לפתרון
27/12/2018 | 12:49
6
77
 
 
כפי שצויין ע"י TCHM יש לנו בסה"כ 4 משתנים:
קמח (יחס בתערובת וכמובן סוג הקמח) בדוק שאתה משתמש בקמח רגיל כפי שסביר שסבתא שלך השתמשה ולא בקמח קשה.
מים
מלח
זמן בישול
כלומר תרגיל של 4 משוואות עם 4 נעלמים
 
תתחיל לשחק עם המשתנים. הניחוש שלי הוא שזמן הבישול הוא הכי דומיננטי והמלח הכי פחות אבל אולי אני טועה אז עם קצת משחק בין המשתנים אני משוכנע שתגיע לתוצאה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אתם שניכם אחת הסיבות שהפורום הזה מקסים כלכך'
אתם שניכם אחת הסיבות שהפורום הזה מקסים כלכך
27/12/2018 | 12:55
3
104
קבלו ממני מתנת יוטיוב - שני ענקים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'גרמת לי להסמיק אבל ההשוואה לא כל כך נכונה'
גרמת לי להסמיק אבל ההשוואה לא כל כך נכונה
<< ההודעה הנוכחית
27/12/2018 | 13:11
1
89
 
אני בסה"כ חובב בישול בעוד שTCHM הוא מקצוען וככה גם יש להתייחס למה שהוא כותב.
 
אגב גם בין שני הענקים שהבאת אני חושב שדין מרטין לוקח בגדול/ טוב, לפחות אצלי.
מתכונים >>
לצפיה ב-'♥'
28/12/2018 | 05:12
3
לצפיה ב-''
27/12/2018 | 15:00
6
לצפיה ב-'צודק שייח, להתחיל עם... '
צודק שייח, להתחיל עם...
27/12/2018 | 15:18
1
65
... זמן בישול קצר יותר, כשהאיטריות צפות מגישים מיד
- נסה ערבוב קצר יותר
- להחליף 20% מהקמח בקורנפלור/קמח תפו"א
- להחליף חלק מהמים בחלמון.
- יחס נוזלים:קמח  120% (או יותר) נוזל למשקל הקמח במשקל.
 
 
מתכונים >>
לצפיה ב-''
27/12/2018 | 15:33
3

הודעות אחרונות

09:42 | 18.01.19 מיכאל לנג
19:12 | 17.01.19 TCHM
19:10 | 17.01.19 TCHM
13:54 | 16.01.19 יהלי 14
08:06 | 15.01.19 מיכאל לנג
18:40 | 11.01.19 TCHM

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ