פלפל ירוק ברכישה, שהפך לאדום יומיים אחרי, לפני הבישול!

פלפל ירוק ברכישה, שהפך לאדום יומיים אחרי, לפני הבישול!

רכשתי 4 פלפלים ירוקים למטרת בישול, ע"פ מתכון. יומיים אחרי (שישי בבוקר): שומו שמיים, הפלפלים הבשילו ונהיו אדומים! מקום הרכישה: יוחננוף בחוצות הפרץ.
 

חביף1

New member
שאבין - עשית עכשיו "שיימינג" ליוחננוף?

ואם היית קונה בשוק, או אצל הירקן השכונתי?
נראה לך שיוחננוף "רימו" אותך?
לטעמי הרחקת לכת.
 
אתה צודק

למרות שהמוצר נרכש ביוחננוף, מי שרימו אותי זה סופר פארם. זה ממש ברור.
מה לשמינג ולעובדות?
ולא תבין. זו מגבלה מעבר לפלפל ירוק או אדום. גם הגישה שלך לא. שלילי וחמוץ.
 

חביף1

New member
לעניות דעתי, וגם לאור המשך דבריך

אתה נמצא על גבול של "הוצאת דיבה". לגבי "טיב טעם" לא יודע, לא נכנס כי אין לי יכלת לשאת את הריח בחנות.
 

חביף1

New member
קצת ביקורת לא הורגת

ושימוש יתר בזכות השיימינג איננה מוסרית, וזה לא קשור לפה המלוכלך שלי, לטעמך
 
שיתוף בעובדות כפי שהיו, 1:1, אינו שימינג

עסק שבחר לעשות משעה, עשוי להשפיע על לקוחות רבים. חשיפת המעשה אינו שמינג.
 

חביף1

New member
הנחת המוצא שלך, שזה נעשה בכוונת מכוון

היא הטעות, ואחריה ציון שם בית העסק, זה השיימינג.
ואעידך זיל וגמור. אבל עליי שפכת קיתונות של שופעין מנשקטתי בלשון בוטה. הטקסט שלך לא פחות בוטה, ולטעמי הרבה יותר מסוכן מאיזו ביקורת שכתבתי על איזו תכנית טלוויזיה, וגם על זה ואידך זיל וגמור וקשוט עצמך אלף פעמים.
 

TCHM

New member
קנית פלפל שלא הגיע לבשלות מכירה...

כל פלפל מתחיל את דרכו כירוק כשהוא מבשיל הוא משנה
צבעו לאדום, צהוב, כתום, חום...
לא נורא
 
בוסר

אכן רוב הפירות והירקות ירוקים בתרם הם מבשילים. חלקם נותר ירוק גם אחרי: אבוקדו, פלפל ירוק וכו'.
אין פלפל ירוק, לוקחים פלפל אחר (אדום לטובת העניין) ושמים בארגז של הפלפל הירוק.
כן נורא! לפלפל ירוק יש טעם שונה מפלפל אדום. וכאשר בתבשיל צריך פלפל ירוק, יש לכך סיבה.
מבחינת המשווק, בין אם מדובר בטעות תמימה (עובד לא מקצועי) או מכוון, מדובר בהונאת הצרכן.
 
לא

מאיפה הבאת את הרעיון הזה?
ראשית, חשוב שקוראי הפורום ידעוויהיו מודעים.
שנית, אם אקנה שם פלפל ירוק, אדע לבדוק אם זה אדום בוסר או ירוק אמיתי.

כנ"ל עליתי על תרמית בטיב טעם (ק. חיים). קונים בשר (בקר) במחיר הנקוב עליו באטליז ובקופה זה מחיר אחר, תמיד גבוהה בהרבה! בחזרה לאטליז, הקצב מספר סיפור שהפתק עם המחיר החליק וזה לא המחיר לבשר שבקשתי. לדעתי זו רמאות, מאחר וזה קרה כבר כמה פעמים.
 

TCHM

New member
אתה כתבת "כן נורא!" זה כעס


ואיך תדע אם הפלפל אדום בוסר או לא?...לא תדע. כמו שלא תדע אם האבוקדו
בוסר או האפרסמון. מחזירים וזהו, ככה ילמדו לא לרמות.
הטריקים של טיב-טעם ידועים לא מהיום וזה גם נעשה במרכולים אחרים.
מדינה של גנבים.
 

חביף1

New member
לפחות בסופר בגבעתיים אין מצב

יותר מפעם המחיר המודבק היה נמוך והמחיר בקופה גבוה, התלוננתי וזוכיתי מיידית.
אגב, היה להם גם תרגיל המוצרים בהנחה, שנבנה על חוסר הסבלנות שלנו לקרוא אותיות קטנות. כלפי חוץ זה אותו מוצר, אבל האותיות הקטנות הללו. אכן החזרתי ומאז לא קונה ללא בדיקה מעמיקה.
 
הפוסל, במומו פוסל?

מקרה טיב טעם חזר על עצמו כמה פעמים. כך שאין שם מקרה! ממש לא...
ראה גם את תגובתו של TCHM:

"הטריקים של טיב-טעם ידועים לא מהיום וזה גם נעשה במרכולים אחרים.
מדינה של גנבים
".
 

חביף1

New member
יוחננוף והפלפלים, לגבי טיב טעם שמת לב

שלא טרחתי לומר מילה, נכון?!
 
עדכון מיוחננוף וטיב טעם מהיום!

הסחורה בארגז הפלפל הירוק : הרבה אדום מפלפלים שהחלו להבשיל! לא קניתי.
טיב טעם. הייתי הקונה היחיד בחנות. רכשתי בשר טחון (שריר) שמחירו 39.90 ךק"ג לחברי מועדון ו-49.90 רגיל. אני חבר מועדון. בקופה, הבשר הופיע במחיר המלא של 49.90 למרות שהיה אמור לרדת ל-39.90. קניתי קילו וחצי, ההבדל 15 ש"ח. הקופאית זכרה את הבלגן משבוע שעבר עם הבשר ובכל זאת, ניסו עלי את התרגיל!
 

חביף1

New member
אז -

יוחננוף לדעתי, צריך לדבר על אחראי הירקות, אצלנו זה אחד שרירי וכבד, שעונה בנימוס ומסביר וגם מתנצל.[אבל אני לא קונה ביוחחנוף].
טיב טעם - כתבתי, שאין לי מה להגיד בנדון, אני מסכים אתך, בהחלט. הם בונים על אלה מאיתנו שלא שמים לב.
 
אין עם מי לדבר בסניף הזה...

טיב טעם: סיפור אחר. ע"פ מבע הפנים של הקופאיות היה לי ברור שהן חלק מהתרמית. זה נאמר להן מגבוהה להיעשות. אין שום היגיון שהקופאית זוכרת אותי מהשבוע הקודם על מחיר הבשר, ותעשה את התרגיל שוב, במחשבה שאני לא אבדוק אותם!
 
למעלה