שאלה לגבי הכנת פיצה

גולי233

New member
שאלה לגבי הכנת פיצה

היי ח'ברה,

האם אפשר לבצע את כל שלבי הכנת הפיצה (כולל פיזור רוטב, גבינה) מלבד הכנסה לתנור ולשמור במקרר כמה שעות? או כמה ימים במקפיא?

אני בדר"כ מכין על המקום אבל כעת מדובר בחלק מארוחה יותר גדולה, וכל דבר שאפשר לבצע קודם עוזר לי מאוד.

תודות
 

yair_bar

New member
מנהל
לא מומלץ

אם אתה רוצה לקצר תהליך אפשר לרדד את הבצק ולעשות לו חצי אפייה, ואז להקפיא את הבצק/בצקים בדיסקיות אחד על השני (מופרדים בניילון ואטומים היטב בניילון)
&nbsp
ההפשרה מאד קצרה כי הבצק דק.
&nbsp
אחרי שמופשר מורחים רוטב, גבינה ולתנור חם
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אכן לא הכי מומלץ אבל אפשרי

&nbsp
הבעייה העיקרית היא הרטבת הבצק על ידי הרוטב.
&nbsp
הפתרונות הם אכן אפייה מוקדמת של התחתית או הקפאה מוקדמת שלה ואח"כ רוטב וטופינג ושוב הקפאה.
&nbsp
אם הבעייה היא רק של כמה שעות הפתרון של יאיר הכי טוב.
 
למעלה