זיוה מבצק עלים?

LM817

New member
זיוה מבצק עלים?

אני יודע שזה אמור להיות מלאווח. אבל אין לי בהישג יד. מה שיש לי במקום זה בצק עלים מלבני.
ובמקום גבינה בולגרית אני יכול להשיג מוצרלה ( זה מתאים?).
 

LM817

New member
השאלה היא האם זה "נחשב"? כלומר האם ההחלפה מתאימה?

 

ornme1

New member
בצק עלים יכול להתאים,

מוצרלה - לא. כלומר, אם אין בולגרית או פטה או לבנה מלוחה, עשוי לצאת מאפה שיהיה לך טעים, אבל רחוק מהכוונה המקורית, הטעם יהיה שונה.
אולי המלחת המוצרלה תוכל לקרב אותך למשהו דומה למקור.
 

LM817

New member
אני יכול להשיג feta בלי בעיה

חשבתי על מוצרלה כי נראה לי המרקם שלה יותר דומה לבולגרית. פטה יותר "מוצק". אבל אין לי בעיה לקנות פטה, תודה.
 

חביף

New member
בהצלחה, ספר אך היה


 
למעלה