איך לבשל עדשים שחורות ללא כאב בטן?

marcolina

New member
איך לבשל עדשים שחורות ללא כאב בטן?

הכנתי סלט עדשים שחורות, וכחלק מהמתכון אמרו שלא לבשל הרבה מידי את העדשים, כדאי שהן תהיינה לעיסות. וזה בדיוק גם מה שאני אוהבת, שהן לעיסות. בכל מקרה בישלתי אותן כ 20 דקות.
ואחרי שאכלתי קיבלתי כאבי בטן מטורפים עם גזים וכו'...
האם יש אפשרות להכין עדשים שחרוות, ושהן יהיו עדיין קשות ולעיסות מבלי לקבל כאבי בטן?
(חלק מהעדשים הקפאתי ואני רוצה פשוט להכין את זה שוב)
תודה רבה
 

חנהפ

Active member
אני מניחה שכמו כל קטניה

להשרות במים, להביא לרתיחה, לסנן ולבשל במים חדשים.
 
למעלה