לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4409444,094 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מיצים'
מיצים
07/09/2018 | 18:46
8
101
אני מתכנן לקנות מסחטת מיצים פירות קשים, בסגנון היקרים סביבות 1500 שקל
אם אני מכניס לה בננה למכונה ואז עוד תפוח ועוד פרי רך ואז פרי קשה
איך המרקם שלה ביחס לבלנדר עוצמתי ?
יוצא הכלאה בין מיץ לשייק?
מקווה ששאלתי ברורה
אני בעיקרון חובב מאוד מיצים סחוטים על המקום ולא נכנס כרגע לכמה זה בריא או לא, 
העניין הוא איך הוא יעשה לי נגיד מיץ מבננות ותותים ומנגו - ביחס לבלנדר - בסיסי?
 
מקווה שהשאלות ברורות
מתכונים >>
לצפיה ב-'מציע שלא תכניס פרותרכים לבלנדר של פרות קשים'
מציע שלא תכניס פרותרכים לבלנדר של פרות קשים
09/09/2018 | 10:08
7
90
סחוט את הקשים במכונה של המסחטת פרות קשים.
תעביר את המיצים לבלנדר, תוסיף את הרכים ותכין את השיק שלך.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה, שאלה נוספת פחות קשורה,'
תודה רבה, שאלה נוספת פחות קשורה,
09/09/2018 | 12:11
4
64
כמה עולה פרשוטו באיטליה - ביורו- אם אתה יודע, אשמח
אולי קונים לי משם פרושוטו- השאכה כמה עולה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מה קשור המחיר? זה הטעם!'
מה קשור המחיר? זה הטעם!
<< ההודעה הנוכחית
10/09/2018 | 08:57
2
61
1. יש פרושוטו בארץ.
2. האיטלקי נקרא פרושוטו והספרדי נקרא המון. שניהם בתהליך וממקור שונה, מזה הישראלי. בספרדי, זה מהירך, של חזיר מזן מיוחד שגודל והואכל באופן יחודי.
בטח גם לאיטלקי יש יחודיות. את ההמון, תולים על חוט וכאשר מגישים, מניחים אותו על מתקן מיוחד וחותכים ממנו רצועות דקיקות עם סכין יעודית. 100 גר' מהזן הנכון עשוי לעלות 27 יורו. לגבי האיטלקי, פחות מכיר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה על העזרה,'
תודה רבה על העזרה,
10/09/2018 | 11:54
1
43
פרשוטו אם ככה יותר יקר מבייקון
- גם באיטליה,
תודה רבה
מתכונים >>
לצפיה ב-'אילו 2 נתחים שונים עם טעמים שונים ואחוזי שומן שונים'
אילו 2 נתחים שונים עם טעמים שונים ואחוזי שומן שונים
10/09/2018 | 12:22
75
"פרושוטו הוא שוק וירך חזיר מומלחות ומיובשות או מבושלות בנוסח צפון איטליה. העיר פארמה נחשבת למולדת הפרושוטו".
 
"חמון: שם כולל לבשר הירך ולאחורים של החזיר, אשר ניתן לבשלו ולהגישו טרי, אך ניתן גם לשמרו. באנגלית HAM או בגרמנית שינקן"
 
אף אחד מהם לא ביקון: https://en.wikipedia.org/wiki/Bacon
שים לב לאיור שבהמשך הדף: http://www.tasteofsouthern.com/pulled-pork-bbq-in-...
לנתחים הללו יש שיוך שונה בחלוקת החזיר (כן, שלושתם מחזיר), וכן לתהליך העיבוד שלהם. גם לאופן השימוש במוצר המוגמר (בד"כ את הביקון נהוג לטגן בעוד שאת החמון והפרושוטו לא.
מתכונים >>
לצפיה ב-'prociutto=ham=jambon=jamon ועוד...'
prociutto=ham=jambon=jamon ועוד...
10/09/2018 | 10:35
49
עשוי מירך של חזיר מעושן, מבושל, או נא.
כמו בכל מוצר יש טובים ויש טובים פחות. תלוי בזן החזיר, באיזור הגיאוגרפי באופן הגידול וכיו"ב. כדי לענות לך אם יקר או לא יש לדעת את הסוג, המקור והמיתוג.
זה כמו לשאול "קונים לי מכונית באנגליה. זה יקר? זו מכונית טובה?"
אי אפשר לענות! 
מתכונים >>
לצפיה ב-'תפוז, גם לוותר עליו או לנסות '
תפוז, גם לוותר עליו או לנסות
09/09/2018 | 12:13
1
70
ורימון מה דעתך?
מתכונים >>
לצפיה ב-'לכל פרי והתרגיל שלו'
לכל פרי והתרגיל שלו
10/09/2018 | 08:53
58
1. מסחטת פרי הדר: לכל פירות ההדר למיניהם, הסחיטה נעשית בלחץ, או גוף שסובב וחודר לתוך מחצית מהפריא.
2. בלנדר: קוצץ ומרסק פירות כמו בננה, אננס, אבטיח, מלון וכו'. לא נהוג לסחוט אותם!
3. מסחטת פירות קשים, כמו תפוח, אגס, גזר וכו'. 
מה לא ברור? כאילו זה התחיל היום. לך לדוכן או חנות של מיצי פירות (שייק טבעי) ותראה איך מבצעים את זה, ולמד. 
מתכונים >>

הודעות אחרונות

18:25 | 21.09.18 עמית ואיתמר
13:24 | 21.09.18 rdhkvmvk
21:13 | 17.09.18 rotemfrm
11:11 | 15.09.18 נטעליג
11:21 | 14.09.18 מיכאל לנג
18:49 | 13.09.18 פוקסי99
08:12 | 08.09.18 אילנית12
18:46 | 07.09.18 avico2591
10:44 | 07.09.18 פוקסי99
08:47 | 06.09.18 jen711

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ